#BeActive Awards 2018: прийом заявок від кандидатів, бажаючих отримати нагороду

14:40 | 23 июня 2018
Європейська легка атлетика (ЕА) надає можливість висунити кандидата на нагороду #BeActive Awards 2018. Ця нагорода започаткована Європейською комісією і є центральним елементом щорічного Європейського тижня спорту. Її було створено для підтримки проектів і окремих осіб, діяльність яких спрямована на популяризацію спорту і активного способу життя у Європі.
 
ЕА вже четвертий рік поспіль виступає партнером Європейської комісії на Європейському тижні спорту. У цьому статусі у неї є можливість номінувати для Європейської Комісії потенційних лауреатів.
 
У #BeActive Awards є три номінації:
 
#BeActive Education Award
#BeActive Workplace Award
#BeActive Local Hero Award
 
#BeActive Education Award: покликана привернути увагу до освітньої складової. Ті, хто подаватимуть заявки, повинні продемонструвати конкретні шляхи для залучення дітей до активного способу життя додатково до уроків фізичного виховання, які входять до розкладу у дитячих садочках і школах. Вони можуть включати додаткові спортивні заходи, заняття фізичною культурою після школи та інші креативні рішення для формування освітнього середовища, яке б сприяло активному способу життя.
 
Кандидат повинен чітко продемонструвати, що його освітня розробка працює у напрямку пропаганди і розширення участі у заходах, пов’язаних зі спортом і фізичною культурою. Кандидат повинен звернути увагу на такі критерії:
 
Креативність: ви розвиваєте новий підхід чи базуєтеся на традиційних методах? Ви працюєте над конкретним випадком, який виник у вашому освітньому середовищі?
 
Вплив: чи могли брати участь діти з сімей з різним соціальним статусом, різного віку, культур, з різним рівнем фізичної підготовки і т.д.? Чи були також залучені сім’ї? Як змінилися їхні погляди і/чи покращився їхній спосіб життя?
 
Охоплення: скільки дітей ви змогли залучити до заходів? Скільки вчителів вдалося залучити?
 
Рентабельність: вам вдалося зберегти розумні витрати у роботі над бажаними результатами? Як ви отримали фінансування для ініціативи – від освітнього закладу чи інших ресурсів (наприклад, спонсору з бізнес-сектору, програми регіонального чи національного фінансування)?
 
Стійкий розвиток: чи можуть ваші дії чи ініціативи щодо заохочення до участі у спортивних заходах розвиватися у довгостроковій перспективі?
 
Можливість втілення ідеї в життя: чи можна було б ваші напрацювання легко повторити в інших навчальних закладах та інших країнах? Чи могли б вони отримати подібні результати?
 
Іншими словами, кандидат повинен бути готовим продемонструвати конкретні результати.
 
Кандидати повинні заповнити англійською мовою анкету, переконатися, що їхня заявка відповідає всім критеріям, та надіслати її до 2 липня на електронну адресу
Источник
Легкая атлетика 23:50 | 21 декабря 2020 Богдан Бондаренко може виступити у зимовому сезоні Легкая атлетика 12:35 | 20 декабря 2020 Meeting de la Reunion: четверте місце і очки до світового рейтингу Анни Касьянової Легкая атлетика 17:35 | 18 декабря 2020 Олега Коноваленка переобрано президентом ФЛА Закарпатської області Легкая атлетика 22:05 | 17 декабря 2020 Основні рішення Ради ФЛАУ Легкая атлетика 19:05 | 17 декабря 2020 Подружжя Касьянових відкриє сезон-2021 змаганнями на острові Реюньйон Легкая атлетика 16:50 | 16 декабря 2020 Ukrainian Majors Running League: календар і реєстрація на забіги-2021 Легкая атлетика 16:05 | 14 декабря 2020 Нормативи і система кваліфікації для участі у чемпіонаті світу-2022 і чемпіонаті світу-2021 U20 Легкая атлетика 12:20 | 10 декабря 2020 Чемпіонат світу-2021 з легкої атлетики у приміщенні перенесено Легкая атлетика 02:05 | 10 декабря 2020 Поправки до правил щодо використання на змаганнях взуття, яке у розробці Легкая атлетика 14:50 | 09 декабря 2020 Опубліковано перелік дисциплін «Діамантової ліги» на 2021 рік