Інтерв’ю Чернія, Пустозвонова, Анісімова, Тимофеєнка і Лукашова після фіналу Кубка України ВІДЕО

20:56 | 07 октября 2015
Головний тренер БК «Будівельник» Віталій Черній: «Звісно, емоції зараз переповнюють, але у нас уже через декілька днів виїзд до Черкас.

Головний тренер БК «Будівельник» Віталій Черній:

«Звісно, емоції зараз переповнюють, але у нас уже через декілька днів виїзд до Черкас. Я дякую від усієї душі всім своїм гравцям за характер, вони провели два матчі, і два матчі на надриві. Хлопці відіграли через не можу, по чоловічому, як і мають, не зважаючи ні на травми, ні на втому. По-інакшому і не повинно бути, адже це фінал, він проходить не щодня. Крім того, стільки вболівальників прийшли подивитися баскетбол, ми їм вдячні за це. Хлопці віддали всі сили, щоб показати, що в чомусь сильніші, в чомусь, можливо, більш удачливі. Перемога любить і поважає сильних. Ми кожного разу говоримо, що потрібно не здаватися, йти вперед і доводити щосекунди на кожному шматочку майданчика, що ти сильніший, конкурентоздатний. Хтось придивляється до гравців збірної, мовляв, ми теж не гірші, і збірники мають грати ще сильніше, щоб довести своє право бути кандидатами до збірної. Хлопці зіграли через не можу, і це була перемога на характері, попри все. Гадаю, зараз декому з них буде важко йти додому, адже сил немає, сил у декого немає навіть на емоції».

MVP фіналу Кубка України 2015 Максим Пустозвонов:

«По суті, це мій перший Кубок. 2007-го року я виграв трофей з БК «Київ», однак не виходив тоді на майданчик, тому та перемога не була такою важливою для мене. Зараз можна трохи відсвяткувати, а з завтрашнього дня готуватися до матчів чемпіонату, щоб і там посісти також перше місце. Обидва матчі Фіналу чотирьох були нереально важкими фізично, деякі моменти були дуже нервовими, вчора ми віддали багато емоцій у грі з «Хіміком». Було важко знову емоційно налаштуватися, мали обмаль часу на відновлення. Однак, дякувати Богу, ми відіграли в захисті в другій половині, і це принесло свої плоди».

Найкращий нападаючий фіналу Кубка України 2015 Станіслав Тимофеєнко:

«Відверто кажучи, радості немає, оскільки ми програли. В першій половині матчу ми добре зіграли, і, як завжди в Києві, провалили третю чверть, і це стало запорукою перемоги «Будівельника». Коли за 2 хвилини до кінця четвертої чверті у нас було мінус шість, тренер випустив мене, а я припустився двох помилок, тому, вважаю, що я винен, беру на себе відповідальність за поразку, оскільки я – найдосвідченіший у команді – не мав права припускатися таких помилок. Якщо чесно, прикро, ми дуже хотіли перемогти. Я вірив у те, що ми можемо виграти. Треба працювати далі, налаштовуватися на чемпіонат».

Найкращий центровий фіналу Кубка України 2015 Михайло Анісімов:

«Враження найкращі. Напередодні пізно ввечері ми зіграли півфінал, тому мали обмаль часу на відновлення. Було видно, що протягом двох чвертей ми мучилися, поки знайшли свою гру. У великій перерві в роздягальні ми підтримали один одного, і сказали, що якщо ми не зробимо перелом, ці «гойдалки» можуть сумно закінчитися. В третій чверті був невеликий перелом, утім, в кінці матчі ми мали лише 6 очок переваги і були шанси у «Дніпра». Потім ми таки відірвалися і перемогли.

Що буде далі? Боротимемося. Чемпіонат непростий, мало хороших ігор. Щоб показувати хороший баскетбол, треба частіше грати з такими сильними суперниками. Цей Кубок, гадаю, згуртує нашу команду і ми матимемо впевненіший вигляд».

Найкращий захисник фіналу Кубка України 2015 Денис Лукашов:

«Передусім, я дуже радий, що ми змогли виграти цей трофей, адже був дуже важкий півфінал з «Хіміком». Ми налаштовувалися, протягом двох тижнів думали лише про цей матч, був такий нервовий стан, всі чекали на цей матч, хотілося швидше його відіграти і заспокоїтися. Вчора перед грою тремтіли руки-ноги, не через те, що ми когось боялися, просто нервували, адже справді хотіли щось виграти цього сезону, ми ж іще не перемагали «Хімік» цього сезону. Я хочу привітати всіх уболівальників, котрі нині – у важкий час – прийшли на матчі, підтримували нас, це було добре чути і надавало додаткових сил, що було після вчорашнього поєдинку, в якому ми втомилися. Я дуже хочу вірити, що ця перемога надасть нам моральний підйом. Коли ми готувалися до Фіналу чотирьох, навіть на тренуваннях було помітно, що наш захист став краще. Оскільки не все виходило в нападі, саме гра в захисті надала нам упевненості: 49 очок пропустити від «Хіміка» – це хороший результат».



Інтерв’ю Чернія, Пустозвонова, Анісімова, Тимофеєнка і Лукашова після фіналу Кубка України ВІДЕО
Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013