Максим Пустозвонов: мене надихає теплий прийом у Одесі

19:35 | 13 октября 2018
Максим Пустозвонов зовсім недавно приєднався до БК Одеса, але за його власними словами в колектив влився швидко і без жодних проблем.

Максим Пустозвонов зовсім недавно приєднався до БК Одеса, але за його власними словами в колектив влився швидко і без жодних проблем. У інтерв'ю клубному сайту Максим розповів про те, як він налаштовувався на дебютний матч у новій команді, як його прийняли одеські вболівальники і чим йому запам'ятався період виступів в США.

«Чи відчував я хвилювання в першому матчі за Одесу? Якщо скажу, що зовсім не хвилювався - це буде неправдою. Яким би не був мій досвід, все одно це був початок сезону, нова команда і перша гра після повернення додому. Так що так, було хвилююче. Але я постарався швидко впоратися з емоціями. Найголовніше, що мене дуже тепло прийняли в клубі. У нас дійсно склалася дуже хороша атмосфера в команді, повне взаєморозуміння з тренерським штабом і керівництвом. Це, безумовно, надихає! І це допомогло правильно налаштуватися на дебютний матч».

«Як я можу оцінити етап виступу за Кантон Чардж (фарм-клуб Клівленда, за який Максим виступав минулого сезону - прим.ред.)? Звичайно, мені хотілося добитися більшого. Але я зовсім не шкодую про прийняте рішення. Сезон в Лізі Розвитку дозволив мені дізнатися американський баскетбол зсередини, отримати нові знання. Зрештою, баскетболіст повинен постійно розвиватися. Так що в цілому я позитивно оцінюю цей досвід. На мій погляд, він зробив мене сильнішим».

«За кар'єру я пограв в Одесі в складі багатьох українських команд. Так що я прекрасно знав, яка тут зазвичай атмосфера на матчах. Раніше мені пристойно «діставалося» від одеських уболівальників. Грати доводилося під божевільним тиском. Пам'ятаю, як місцевий фан-клуб «зустрів» тренера Донецька Сашу Обрадовича. Загалом, публіка тут гаряча і за свою команду готова стояти до кінця. Але знаєте, я був приємно здивований, коли після приїзду до Одеси став отримувати багато особистих повідомлень в соціальних мережах зі словами підтримки від одеських уболівальників. Багато хто підходив до мене під час відкритого тренування і теж говорили добрі слова. Така відкритість і щирість уболівальників - це насправді рідкість. І, звичайно, виходячи на майданчик хочеться зробити все, щоб виправдати їх очікування!»

Читайте: Одеса у виїзному матчі дотисла Політехнік

«Чи змінився український баскетбол за той час, що я грав в інших країнах? Все змінюється - і баскетбол не виняток. Зараз в Суперлізі Парі-Матч стало менше команд, ніж було раніше. Але при цьому чемпіонат буде дуже рівний - це стало зрозуміло вже по матчах першого туру. Усі команди добре укомплектувалися, з усіма працюють досвідчені тренери. Так що інтрига напевно буде позамежною. І це, звичайно, великий плюс для уболівальників. По-перше, на них чекає захоплюючий сезон. По-друге, в такому чемпіонаті роль трибун зростає багаторазово. У матчі з Хіміком наші вболівальники однозначно внесли свій вклад в підсумкову перемогу Одеси. Так що я хотів би попросити одеситів не зупинятися і продовжити нас підтримувати. Для команди це не просто важливо, а дуже важливо

Источник
Баскетбол 17:50 | 24 марта 2022 БК Говерла запровадив гуманітарний проєкт для юних баскетболістів Баскетбол 09:50 | 24 марта 2022 Артем Пустовий набрав 8 очок в матчі Єврокубку, результативні матчі українців в Чехії та Хорватії Баскетбол 11:20 | 23 марта 2022 Ковляр і Ткаченко допомогли своїм командам здобути чергові перемоги Баскетбол 17:05 | 22 марта 2022 України за кордоном: Аліна Ягупова стала MVP матча Фенербахче, Уро-Ніле показала результативну гру Баскетбол 14:05 | 22 марта 2022 Володимир Герун набрав 19 очок в матчі чемпіонату Турції Баскетбол 13:05 | 22 марта 2022 БК Хмельницький організовує дитячі табори в Литві Баскетбол 10:05 | 22 марта 2022 В"ячеслав Петров буде грати у Франції Баскетбол 19:05 | 21 марта 2022 Аліна Ягупова лідирує в гонці за титул MVP Євроліги Баскетбол 14:50 | 21 марта 2022 В результаті обстрілу в Рубіжному згорів спорткомплекс Баскетбол 12:20 | 21 марта 2022 Повернення Пустового в Барселону та дербі у Латвії

Баскетбол
Чемпионат Европы
Группа А
09 сентября 2013
Группа Д
09 сентября 2013
Группа Д
08 сентября 2013
Группа А
08 сентября 2013
Группа Д
07 сентября 2013
Группа А
06 сентября 2013
Группа А
05 сентября 2013
Группа Д
05 сентября 2013
Группа А
04 сентября 2013
Группа Д
04 сентября 2013