Баскетбол

Матчі НБА 14 грудня: результати і відео моментів

10:25 | 14 декабря 2015

Команди НБА зіграли чергові матчі регулярного чемпіонату.

Лень допоміг "Фініксу" перемогти в матчі НБА: відео

10:10 | 14 декабря 2015

Український центровий "Фінікса" Олексій Лень допоміг своїй команді перемогти в матчі регулярного чемпіонату НБА проти "Міннесоти" - 108:101.

Результати 3 туру СБЛУ Харківщини

08:26 | 14 декабря 2015

Команди Харківщини зіграли матчі 3 туру в Студентській баскетбольній лізі України.

Динамо переконливо перемогло в Луцьку

20:56 | 13 декабря 2015

У Луцьку місцевий "Волиньбаскет-WOG" поступився київському "Динамо" в матчі Суперліги Фаворит Спорт - 40:68.

Суперники, що зустрілися у Луцьку у матчі 8-го туру баскетбольної Суперліги України, Волиньбаскет та Динамо перебувають у нижній частині турнірної таблиці. Підопічні Володимира Рижова-молодшого – шості, а господарі і поготів пасуть задніх. Вони – аутсайдери, але два попередні матчі перед звітним протистоянням виграли і мріяли продовжити серію.

Втім, не судилося. За останній тиждень Волинь тричі виходила на паркет. Звичний графік для НБА в українських реаліях втомлює гравців. Динамівці мали на два дні більше відпочинку за господарів. У середу підопічні Чайковського переможно зіграли у цьому ж залі з Інфізом, а динамівці зазнали нищівної поразки у Києві від БІПИ ще у понеділок.  Природньо вони виглядали значно свіжішими і з перших секунд матчу прагнули реабілітуватися за програш від одеситів. І це їм вдалося.

Уже у першій чверті вони набрали майже вдвічі більше очок за суперників, 20:11. Результативними діями запам’яталася гра легіонерів Фандербурка і Доггета. Натомість лідер Волиньбаскету Полуляк випадав із загального малюнку. У другій чверті спалах активності Швахринського і Коровякова емоційно завів господарів. Підопічні Чайковського відчули, що динамівці дещо скинули оберти і заходилися виправляти ситуацію. Коли Волинь скоротила відставання до 13 очок, Рижов терміново взяв тайм-аут і пригальмував шал лучан. На перерву команди пішли за рахунку 38:21 на користь Динамо.

Попри негативний для господарів розвиток подій їхній капітан Федчук прагнув вести партнерів вперед. Але брак влучності звидив нанівець усі їхні намагання. Динамівці діяли точніше, розкутіше, діагональні передачі майже через весь майданчик раз-по-раз знаходили адресатів у синіх майках. Під щитом вони також діяли агресивніше, а на підборах активніше.

Як наслідок, у третій чверті вони набрали більш ніж вдвічі більше очок 20:9. У заключній 10-тихвилинці динамівці припинили знущання над суперником. Рижов дав можливість проявити себе запасним, і лучани пожвавішали. З’явилися цікаві комбінації, підвищилася влучність кидків. Гру вони вирівняли, про що свідчить паритет по очках 10:10. Але загальний рахунок – невтішний для Волині. 40:68 на користь Динамо.

Зіграно матчі 3 туру ВЮБЛ серед юнаків 2002 р.н.

17:26 | 13 декабря 2015

Чемпіонат всеукраїнської юнацької баскетбольної ліги серед юнаків 2002-г року народження поки що долає стадію попередніх групових турнірів. У наступний раунд вийдуть по 6 сильніших команд з груп "А" та "Б".

Представники баскетбольної Одещини виступають у групі "Б", та на даний момент посідають чільні місця у турнірній таблиці.  Перші чотири рядки займають южненський "Хімік", перша та друга команди СДЮСШОР імені Бориса Літвака та юнаки з ОБШ імені Олександра Білостінного. Лідери групи "Б" зійшлися у очному протистоянні у Одесі з 11-го по 13-те грудня. Усі матчі відбулись у великому ігровому залі СДЮСШОР імені Літвака.

У два перші дні друга команда СДЮСШОР Літвака, основу якої складають більш молоді хлопці, поступилася першій команді СДЮСШОР Літвака - 39:65 та "Хіміку" з рахунком 25:80. Таким чином на 13-те грудня у групі "Б" залишилися тільки дві команди, які ще не зазнали гіркоти поразок, та виграли усі 7 зіграних матчів. 

Саме перша команда СДЮСШОР Літвака та южненський "Хімік" і зустрілися у цей день на одеському майданчику. Гра показала повну бойову готовність  суперників та відрізнялась дуже напруженим характером боротьби. Першу чверть з рахунком 14:12 виграли господарі паркету, але "Хіміки" суперника далеко не відпускали, та нарешті на 28-й хвилині зрівняли рахунок 37:37. Далі вже події розгортались з перемінним успіхом, та на останній хвилині на табло усе ще висвічувалась нічия 56:56. Справа йшла до овертайму, але одесити розіграли добру комбінацію, та вивели на кидок Ігоря Солов’я, який не схибив у цій нервовій ситуації. Грати залишалось усього-нічого, та южненцям вже не вистачило часу, аби ще раз зрівняти рахунок. У підсумку важка перемога першої команди СДЮСШОР імені Бориса ЛІтвака з рахунком 58:56.

Після одеського туру перша команда СДЮСШОР імені Літвака набрала 16 очок, на 2 пункти відстає "Хімік", ще на два - друга команда школи Літвака. Матчі 4-го, заключного туру групового раунду відбудуться вже у наступному році з 15-го по 17-те січня у Новомосковську та Миколаєві. Після цього і визначаться остаточно  6 команд з групи "Б", які у лютому та березні зіграють за принципом "Стінка на стінку" з першою шісткою групи "А", та визначать чвертьфінальні пари у першості ВЮБЛ серед юнаків 2002-го року народження. Фінальний турнір за місця з першого по 8-ме відбудеться у травні 2016-го року. 

СДЮСШОР ім. Б.Д. Літвака 1 - СДЮСШОР ім. Б.Д. Літвака 2 - 65:39

"Динамо-НПУ" здобуло важку перемогу в Жіночій лізі

17:10 | 13 декабря 2015

Підопічні Володимира Рижова провели поєдинок проти команди, яка так само, як і динамівки виграла свою групу на першому етапі. Виходячи з цього, зустріч не обіцяла бути легкою.
Киянки з самого старту почали демонструвати, хто є господарем, і ближче до середини першої чверті повели 11:4. Однак після цього бердянські баскетболістки стали вирівнювати гру, і за 1.5 хвилини до завершення періоду рахунок зрівняли (12:12). Більше того, скориставшись кількома провалами в захисті "Динамо", за той час, який залишався до кінця дебютної десятихвилинки, гості збільшили свою перевагу до +9-ти (21:12).

Такий стан справ, аж ніяк не влаштовував столичних баскетболісток. Отримавши настанови від Володимира Рижова, вони поступово наздогнали гостей, і вийшли вперед (28:27).
Сприяла київській команді надійна гра в захисті. У підопічних Леоніда Цая почали траплятися провали, втрати, і ловлячи суперника на контратаках, динамівки вже самі повели +10 (37:27). Щоправда, до великої перерви гості з Бердянська скоротили своє відставання до 6-ти балів (33:39).

Після відпочинку бердянські баскетболістки продовжили наближатися до суперниць, та підібралися майже впритул (37:39). Плюс у "Динамо" отримала пошкодження Тетяна Лисенко, але колектив зібравшись зумів організувати ривок, та знову повести більш-менш комфортно (48:37). І хоча Бердянськ моментами підбирався ближче, але майже впродовж усієї третьої десятихвилинки динамівки тримали опонентів на відстані 5-6 очок.

В заключній чверті боротьба продовжилася. Лише за 5 хвилин до фінальної сирени, столичні спортсменки відірвалися на відстань +12 (65:53), і вже більше не дали можливості Бердянську, на щось серйозно розраховувати у цьому протистоянні.

Центровий збірної України змінив клуб

15:10 | 13 декабря 2015 Центровий збірної України Кирило Натяжко змінив клуб. Наш баскетболіст продовжить кар’єру в Казахстані в складі "Астани". Попередні три місяці Натяжко виступав в угорському клубі "Сольнок". Українець допоміг угорцям вперше в історії пробитися в другий раунд Єврокубка. Після закінчення тримісячної угоди Натяжко скористався можливості змінити клуб. За словами директора угорців Стояна Івковича, вони не змогли конкурувати з пропозицією, яка надійшла з Казахстану. 

"Зоряні війни" на матчі НБА

13:40 | 13 декабря 2015

Перед початком останнього домашнього матчу "Фінікса" в регулярному чемпіонаті НБА проти "Портленда" глядачі побачили епізод всесвітньо відомого кінохіта "Зоряні війни".

Найкращі моменти матчів НБА 13 грудня: відео

11:40 | 13 декабря 2015

Команди НБА зіграли 13 грудня чергові поєдинки регулярного чемпіонату. Пропонуємо відео найкращих моментів.

Матчі НБА 13 грудня: результати і відео моментів

10:40 | 13 декабря 2015

Команди НБА зіграли чергові матчі регулярного чемпіонату.

Бруклін – Кліпперс - 100:105 (20:28, 24:29, 19:20, 37:28)
 

Страницы:
1 1634 1635 1636 1637 1638 1639 1640 1975