Баскетбол

Тренери НТУУ КПІ: баскетбол для нас – волонтерство

17:25 | 09 декабря 2015

Прес-служба ФБУ відвідала тренування лідера Студентської баскетбольної ліги України в Києві команди НТУУ КПІ. Про успіхи та проблеми в підготовці і виступах розповіли тренери Григорій Устіменко та Олег Кузенков.

 - Баскетбол – гра розумна, саме для інженерів, для людей з інтелектом, тому не випадково, що у КПІ вона прижилася, - розмірковує Григорій Устіменко. Він бачив у студентському спорті і гарні часи, і спортивне товариство "Буревісник", яке за радянських часів опікувалося студентами-спортсменами, і погані часи, коли взагалі нічого не відбувалося, тож має можливість порівняти що було, що є, і навіть наважується на прогнози.

Китайці "намалювали" сніговий портрет Кобі Браянта

16:40 | 09 декабря 2015 Китайські студенти виготовили надзвичайно оригінальний портрет зіркового захисника "Лейкерс" Кобі Браянта. Вони намалювали зображення легенди НБА на засніженому баскетбольному майданчику. 
 Читайте:Зірка НБА оголосив про завершення кар’єриАвтором ідеї незвичного портрету став майбутній скульптор Вей Сюйдун, який є запеклим вболівальником Браянта. 

Найкращі моменти матчів НБА 9 грудня: відео

15:26 | 09 декабря 2015

Команди НБА зіграли 9 грудня чергові матчі регулярного чемпіонату. Пропонуємо відео найкращих моментів.

Чемпіони НБА встановили новий рекорд

15:11 | 09 декабря 2015 Чинний чемпіон НБА "Голден Стейт" встановив нове досягнення в новому сезоні. У черговому поєдинку регулярного чемпіонату "воїни" здолали на виїзді "Індіану" - 131:123.
 Дивіться:Непереможні "воїни" видали яскраву серію аллей-упів у матчі НБА: відеоЦе вже 13-та поспіль виїзна перемога "Голден Стейт" в новому сезоні НБА. Раніше таке не вдавалося зробити жодній команді.   

Центровий юнацької збірної: є гордість та відповідальність за Україну

14:56 | 09 декабря 2015

Центровий юнацької збірної України з баскетболу і БК "Черкаські Мавпи" Денис Бачурін поділився враженнями про виступи на міжнародному турнірі в Мінську, який виграли наші баскетболісти.

Захисник НТУУ КПІ: без вагань змінив ВИШ заради баскетболу

14:41 | 09 декабря 2015

Баскетболісти столичного НТУУ КПІ успішно поєднують навчання у ВИШі з виступами в СБЛУ. Прес-служба ФБУ відвідала тренування команди, де поспілкувалася з харизматичним захисником "політехніків" Євгенієм Морозовим.

Євгеній Морозов – п’ятикурсник видавничо-поліграфічного інституту НТУУ КПІ. У команді грає з другого курсу.  Лідер першої команди КПІ. Каже, тільки в дитинстві можна грати на усіх позиціях на паркеті. Зараз його спеціалізація – атакуючий або ж розігруючий захисник.

- До баскетболу потрапив випадково. Мама хотіла віддати на народні танці, але я вирішив,що це більше для дівчаток заняття і саме у школі відкрилася секція баскетболу. Пішов, спробував, сподобалося.

- Команда є лідером групи А. Завдяки чому?
- Це результат поступової, багаторічної праці. Ми лідируємо у Києві не першим поколінням студентів. Тренери добре працюють, відбирають кращих. Баскетболісти знають про цей заклад, коли обирають місце для навчання.

Майстер-клас від легенди українського баскетболу Олександра Лохманчука

13:55 | 09 декабря 2015 Асистент головного тренера національної збірної України Олександр Лохманчук провів черговий майстер-клас для дітей. Цього разу легенда українського баскетболу завітав до столичної школи №130.  Юні баскетболісти з завзяттям повторювали вправи, відпрацьовували навички кидання та інших елементів гри.  

Непереможні "воїни" видали яскраву серію аллей-упів у матчі НБА: відео

12:55 | 09 декабря 2015 "Голден Стейт" продовжує впевнено перемагати в регулярному чемпіонаті НБА.

Матчі НБА 9 грудня: результати і відео моментів

12:11 | 09 декабря 2015 Команди НБА зіграли чергові поєдинки регулярного чемпіонату.

Клівленд – Портленд - 105:100 (17:25, 30:31, 30:19, 28:25)
 

Центровий НТУУ КПІ: планую пробитися до першої команди

11:26 | 09 декабря 2015

У Києві тривають змагання Студентської баскетбольної ліги України. Прес-служба ФБУ відвідала тренування лідера столичної підгрупи – НТУУ КПІ. Про захоплення баскетболом та його поєднання з навчанням розповів центровий киян Валерій Коврігін.

- Я хотів займатися баскетболом. У мене є дані для цього. Зріст 207 см. У Енергодарі не було умов. Тільки шкільна команда. Допоміг фізрук. Прищепив бажання займатися баскетболом. Але тренувань, як таких, не було.

Страницы:
1 1639 1640 1641 1642 1643 1644 1645 1975