Баскетбол

Українки допомогли "Тиграм Астани" перемогти у матчі Балтійської ліги

09:55 | 03 декабря 2015

Казахстанська команда "Тигри Астани", у складі якої грають українки Олена Дубровіна та Ганна Зарицька, 2 грудня провела черговий матч у Балтійській лізі.

Як чемпіон України розгромив чемпіона Естонії у Кубку Європи: фотогалерея

23:25 | 02 декабря 2015

Дивіться фоторепортаж матчу Кубка Європи ФІБА між южненським "Хіміком" та естонським клубом "Тарту Рок". Чемпіон України розгромив чемпіона Естонії з різницею у 26 очок.

"Хімік" впевнено виграв заключний матч групи в Кубку Європи ФІБА

19:40 | 02 декабря 2015 Южненський "Хімік"  естонський "Тарту Рок" у матчі групового етапу Кубка Європи – 81:56. Усі свої турнірні завдання на цій стадії чемпіон України вирішив достроково, перемігши повторно в попередньому турі литовський "Ювентус". Але і в заключному непринциповому поєдинку южненці зовсім не припускали можливість розчарування своїх уболівальників. Розпочавши зі стартових 7:0, господарі спочатку дозволили гостям зрівняти рахунок (9:9), а потім знову рвонули вперед, здобувши переконливу перевагу у першій чверті – 19:11. У другій 10 хвилинці гості спробували переломити хід гри. Серія з трьох влучних три очкових дозволила їм знову зрівняти рахунок (27:27). Однак українці впевнено виграли кінцівку чверті. Загальна перевага "Хіміка" перед великою перервою становила сім очок. У третій чверті южненці остаточно зняли питання про переможця зустрічі, додавши ще 15 очок переваги. Здається, у заключній чверті в естонців уже опустилися руки. За інерцією вони ще продовжували грати, але в них уже мало що виходило.  У результаті "Хімік" переконливо виграв шостий матч з шести на першому етапі Кубка Європи ФІБА. У наступному раунді южненці також гратимуть двоколовий турнір у групі з чотирьох команд (усього груп буде вісім).    КУБОК ЄВРОПИ ФІБАГрупа L ХІМІК (Южне, Україна) – ТАРТУ РОК (Естонія) – 81:56 

Прев’ю матчу Євроліги 2 грудня: відео

16:27 | 02 декабря 2015

2 грудня стартує 8 тур регулярного чемпіонату Євроліги. У Литві зіграють "Жальгиріс" і турецька "Каршияка". Початок матчу о 19:45.

"Черкаські Мавпи" провели черговий майстер-клас для школярів

15:40 | 02 декабря 2015

"Черкаські Мавпи" продовжили серію майстер-класів. Цього сезону черкащани знову є званими гостями місцевих навчальних закладів. Ось уже протягом двох місяців представники клубу приходять на своєрідний відкритий урок фізкультури у черкаські школи. Цього разу у ролі викладача та молодої зірки відчули себе Олександр Кобець та Нікіта Руслов. Хлопці завітали до ЗОШ №31. Не так давно ці дев’ятнадцятирічні вихованці "Черкаських Мавп" і самі були учасниками подібних майстер-класів, правда, перебували по той бік ігрового майданчика і слідкували за програмою від зірок-легіонерів клубу. За словами Руслова, найбільше запам’яталися майстер-класи Роландаса Ярутіса та Івана Кольєвіча. Наразі молоді баскетболісти готові поділитися з молоддю власними навичками. 

Помер відомий радянський баскетболіст

15:25 | 02 декабря 2015

Перестало битися серце відомого у минулому радянського баскетболіста Олександра Шальнєва, колишнього гравця київських СКА та "Будівельника".

Визначено календарі змагань з баскетболу 3х3 серед шкіл Вінниці

15:11 | 02 декабря 2015

Визначено календар змагань шкільних команд Вінниці у міському етапі чемпіонату України з баскетболу 3х3.

Зірковий Браянт визначився з наступним місцем роботи

13:40 | 02 декабря 2015 Після завершення ігрової кар’єри лідер "Лос-Анджелес Лейкерс" Кобі Браянт може залишитися в великому баскетболі. У клубі не виключають можливість призначення зіркового захисника на одну з менеджерських посад, інформує The Los Angeles Times. "Лейкерс" і Браянт поки що не обговорювали можливість подальшої співпраці – правила НБА забороняють вести подібні переговори з діючими гравцями ліги.
 Читайте:Михайлюк ефективно вийшов на замінуНагадаємо, напередодні Кобі Браянт повідомив, що завершить кар’єру баскетболіста в кінці поточного сезону.  

Михайлюк ефективно вийшов на заміну

12:56 | 02 декабря 2015 Український захисник команди Університету Канзасу Святослав Михайлюк ефективно вийшов на заміну у матчі Студентської ліги США проти суперників з Університету Лойоли. 
 Дивіться:Яскравий данк Леня у матчі проти "Брукліна": відеоНаш баскетболіст вийшов на заміну і зіграв 16 хвилин, за які набрав 10 очок, зробив 1 підбирання та віддав 2 передачі. Його "Канзас" виграв – 94:61. 

Страницы:
1 1649 1650 1651 1652 1653 1654 1655 1975