Делегація Федерації футболу України з робочим візитом відвідала Одеську область

10:50 | 26 ноября 2018
З 22-го по 25 листопада делегація Федерації футболу України на чолі з першим віце-президентом ФФУ Вадимом Костюченком із робочим візитом відвідала Одесу та область.

З 22-го по 25 листопада делегація Федерації футболу України на чолі з першим віце-президентом ФФУ Вадимом Костюченком із робочим візитом відвідала Одесу та область.

Функціонери ФФУ на робочій зустрічі з місцевими представниками обговорили важливі питання інфраструктури міста та стану головного одеського стадіону («Чорноморець») у контексті проведення в Південній Пальмірі у 2019-2020 роках матчів національної та юнацьких збірних України. Аби особисто ознайомитися із проблемами арени, робоча делегація відвідала її напередодні матчу 16-го туру чемпіонату України між «Чорноморцем» та «Арсеналом-Київ». Також під час зустрічі обговорювалося питання можливості проведення в Одесі та області в наступному році фінальних турнірів Дитячо-юнацької футбольної ліги України, фестивалів чемпіонів та багатьох інших футбольно-оздоровчих програм під егідою Федерації футболу України. Під час візиту на одній із зустрічей відомі одеські футбольні діячі Олександр Скріпник та Володимир Бутенко були нагороджені почесними грамотами Федерації футболу України. Олександру Миколайовичу в листопаді виповнилося 60 років, а Володимиру Сергійовичу — 70!    

«Не секрет, що завдяки гарному географічному розташуванню, Чорному морю та комфортним кліматичним умовам Одеська область може і має стати одним із головних центрів підготовки наших футболістів, — відзначив Вадим Костюченко. — Розвиваючи та популяризуючи футбол, Федерація футболу України вже тривалий час оцінює перспективи обласних центрів щодо готовності приймати матчі міжнародного рівня. Одеса в цьому питанні не новачок, тому збірні України з радістю гратимуть на вже знайомих їм стадіонах. Знов-таки, після Києва один із провідних проектів із розвитку масового та шкільного футболу, Фестиваль чемпіонів «Відкриті уроки футболу», впроваджений Федерацією футболу України та благодійним фондом «Розвиток футболу України», покрокував регіонами нашої країни. Активно і з радістю його прийняла й Одеса. Упевнений, у майбутньому на нас очікує тут ще більше гарних і цікавих футбольних подій».

Источник
Футбол 11:05 | 16 марта 2020 «Манчестер Сіті» Олександра Зінченка виступив з офіційною заявою Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Шахтар» та «Динамо» розпочали другу частину чемпіонату із втрати очок Футбол 23:50 | 15 марта 2020 Перша ліга. Результативність «Руху», розчарування «Волині» й «Кременя» та форс-мажор «Авангарду» та «Агробізнесу» Футбол 16:35 | 15 марта 2020 «Гент» Пластуна, Безуса та Яремчука перебуває на карантині Футбол 16:35 | 15 марта 2020 Старт другого етапу чемпіонату України з футзалу в Екстра-лізі та Фіналу чотирьох Кубку України перенесено Футбол 11:50 | 15 марта 2020 Чемпіонат України серед дівочих команд WU-17: визначилися учасники фінального турніру Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Прем’єр-ліга. «Олександрія» розпочала другий етап із вольової перемоги над «Колосом» Футбол 23:50 | 14 марта 2020 Ігор Харатін допоміг «Ференцварошу» здобути розгромну перемогу в чемпіонаті Угорщини Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Наталія Зінченко: «Турнір в Іспанії був передусім надзвичайно інформативним» Футбол 16:20 | 14 марта 2020 Юнацька збірна України з футзалу U-19 проведе тренувальний збір в Ужгороді