Презентація гандбольної Академії «РЕАЛ»

20:40 | 26 мая 2015
Сьогодні до учнів загальноосвітньої школи №51 завітав ГК «Реал» - гравці Юлія Норсоян і Поліна Трубіцина, головний тренер Андрій Портной, голова Миколаївської обласної федерації гандболу Віктор Гінкул та арбітр українського чемпіонату Володимир Філоненко. Сьогодні до учнів загальноосвітньої школи №51 завітав ГК «Реал» - гравці Юлія Норсоян і Поліна Трубіцина, головний тренер Андрій Портной, голова Миколаївської обласної федерації гандболу Віктор Гінкул та арбітр українського чемпіонату Володимир Філоненко.
Головна мета зустрічі – це презентація гандбольної академії на базі Миколаївського гандбольного клубу «РЕАЛ», а також створення спортивного класу з гандболу в стінах ЗОШ №51.
Звичайно вся увага була зосереджена на жіночому гандболі в лиці миколаївського «Реалу». Юні школярки змогли побачити найкращі моменти виступів «Реалу» в чемпіонаті України, задати питання, та поспілкуватися з представниками команди. Після закінчення зустрічі всі учні виявили бажання спробувати себе в цьому динамічному та видовищному виді спорту, залишивши контактні дані для наступної зустрічі разом з батьками.
Щира подяка директору школи Євгену Масюті і викладацькому складу з фізичного виховання, які із задоволенням підтримали втілення такої ідеї в життя.
Завдяки багаторічної роботи на чолі Європейських команд, заслужений тренер України Андрій Портной, планує запровадити свій досвід в Миколаєві і почати саме з дитячого гандболу. Звичайно першим кроком до професійної кар’єри майбутніх зірочок стане Миколаївська жіноча команда «РЕАЛ», яка в цьому сезоні під його керівництвом за результатами української Cуперлізі забезпечила собі місце в Єврокубкі EHF.
Звичайно, в цьому йому будуть допомагати тренер команди Володимир Костенко, віце-президент клубу Віктор Гінкул, голова обласного спорту Олександр Садовських, які вже дуже багато зробили щоб ГК «РЕАЛ», завоював справжнє ім’я в українському гандболі. А також, треба додати, що на протязі п’яти років в Миколаївській ШВСМ навчаються талановиті гандболістки - найближчий резерв до головної команди. І насамперед, це запрошення до команди тренера, який ставить перед собою мету зробити Миколаїв гандбольним містом європейського рівня.
З кожним роком розвиток гандболу на Миколаївщини набирає популярності не без підтримки наших відомих городян - директора компанії «Ніка-Тера» Олександра Гайду і директора Миколаївського підприємства «Термінал-Укрхарчозбутсировина» Дмитра Фалько, які власними зусиллями підтримують команду на всіх рівнях спортивних змагань.



Источник