Збірна України програла команді Росії

21:10 | 11 июня 2015
Повторна гра в Мінську завершилася з рахунком 28:30 (14:16) У Мінську завершився матч 5-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з гандболу, в якому збірна України виступала в ролі господарів майданчика у матчі з командою Росії і програла з рахунком 28:30. Повторна гра в Мінську завершилася з рахунком 28:30 (14:16)
У Мінську завершився матч 5-го туру відбіркового турніру чемпіонату Європи з гандболу, в якому збірна України виступала в ролі господарів майданчика у матчі з командою Росії і програла з рахунком 28:30.
На відміну від гри, що проходила напередодні, сьогоднішній матч виявився більш наполегливим і напруженим і протягом гри перевага більш титулованих росіян була мінімальною. Перший тайм завершився з рахунком 16:14 на користь російської команди, а другий тайм українці зуміли звести внічию.
Найрезультативнішим гравцем у складі збірної України став Роман Чичикало, який забив 7 голів.
Після гри Чичикало зазначив: "Вважаю, що результат достойний. Команда згуртувалася, хлопці молодці. Крім того, зазначу, що зуміли зігратися протягом однієї гри, незважаючи на те, що команда зібралася лише напередодні цих матчів".  
Источник