Української гандбольній спільноті

16:41 | 21 июля 2015
Шановні колеги!   До Федерації гандболу України надійшла сумна звістка про тяжку хворобу Фурманця Олександра Івановича, людини, яка все своє життя віддала українському спорту та гандболу особливо. Шановні колеги!   До Федерації гандболу України надійшла сумна звістка про тяжку хворобу Фурманця Олександра Івановича, людини, яка все своє життя віддала українському спорту та гандболу особливо.
Фурманець Олександр Іванович з 2008 року і по теперішній час працює на посаді тренера-лікаря чоловічої національної збірної команди України з гандболу. Майже все своє життя він присвятив лікарській справі, допомозі в лікуванні та реабілітації після важких травм наших спортсменів.
І ось хвороба, діагноз – рак! Адже рак не вирок. Тепер Олександру Івановичу треба пройти тривалий шлях лікування, реабілітації та боротьби за життя. 22 липня в м. Києві у інституті раку йому буде зроблено операцію. Дуже багато залежить тепер і від нашої з Вами підтримки, розуміння та благодійності.
Враховуючи вищевикладене, Федерація гандболу України просить всіх небайдужих допомогти фінансово Олександру Івановичу та його родині подолати цю важку хворобу разом.
Для перерахунку коштів, прохання звертатися до дружини – Фурманець Тетяни Володимирівни, тел.+38-098-587-08-54.
р/р Приват банку – 41 49 49 78 31 67 27 89.  
З повагою                                                                              Перший віце-президент Федерації   гандболу України                                         З. М. Турчина  
Источник