У Знам’янці відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу

11:11 | 27 сентября 2015
У Знам’янці відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих команд-ветеранів. У Знам’янці відбувся Всеукраїнський турнір з гандболу серед чоловічих команд-ветеранів.
Участь у цих змаганнях взяли три команди «Локомотив» (Знам’янка), «Ятрань» (Кіровоград) та «Локомотив» (Гребінка, Полтавська обл.). У першому матчі між собою зустрічалися два «Локомотиви»: переможця не було виявлено – 15:15. Команда з Полтавської області завдала поразки «Ятрані» (25:23). 
У останній зустрічі господарів змагань влаштовувала перемога з різницею три м’ячі, задля тріумфу на змаганнях. За 5 хвилин до завершення другого тайму матчу вони мали потрібну перевагу в рахунку, але в кінці протистояння суперник зумів зрівняти рахунок і лише на останній хвилині «Локомотив» забив переможний м’яч (19:18). 
Тож гандболісти з Гребінки виграли змагання, знам’янський «Локомотив» – другий, «Ятрань» посіла третє місце. IMG_0283Були визначені кращі гравці змагань: Сергій Дзиґа (знам’янський «Локомотив»), Сергій Короленко («Ятрань») та Віктор Довгаль (гребінський «Локомотив»).
Відзначимо, що змагання відбулися за підтримки представника «Об’єднання «Самопоміч» Ігоря Матвєєва, ТОВ «Геоід» (генеральний директор Сергій Кліпацький), приватних підприємців Василя Матвієнка та Сергія Куца, а також відділу молоді та спорту Знам’янської міської ради (начальник Руслана Ладожинська).

nashaznam.kr.ua
Источник