ІІІ Всеукраїнський турнір з гандболу серед команд ветеранів.

10:57 | 07 октября 2015
3-4 жовтня в місті Шостка Сумської області пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір згандболу серед команд ветеранів. 3-4 жовтня в місті Шостка Сумської області пройшов ІІІ Всеукраїнський турнір згандболу серед команд ветеранів. У турнірі брали участь по три жіночих та чоловічих команди. З них жіночі команди з міст Шостка, Сквира та Суми, і чоловічі команди з міст Харків, Сквира та Конотоп. Учасники грали по коловій системі, кожні у своїй групі.
У перший день команда нашого міста зійшлася у двобої із командою з Конотопу. З перших хвилин було зрозуміло, що обидві команди налаштовані тільки на перемогу. На кожний закинутий м’яч команди відповідали взаємністю, але в середині першого тайму харків’яни стали припускатися все більше помилок. Незакинуті семиметрові кидки, втрати м’ячів при передачах, невпевнена гра у захисті - і команда з Конотопу відривається на 6 м’ячів. Та під кінець першого тайму наші хлопці зібралися і спромоглися скоротити розрив до трьох м’ячів. Другий тайм розпочався напружено, команди не поступалися одна одній нічим. Але знову неякісне виконання семиметрових кидків та не забиті виходи сам на сам зробили свою справу, Конотоп знову був попереду на 6 м’ячів. Харків’яни зібралися силами та почали знову наздоганяти, але часу залишилось небагато. І як результат - програш 18:21. 
Цього ж дня відбулася друга гра чоловічої групи між Сквирою та Конотопом, в якій переможцями були гандболісти сквирської команди. Якщо в двох словах описати гру, то взнаки вдалася втома конотопчан, адже гра проти харків’ян була нелегкою. Підсумковий рахунок гри 25:11 на користь команди з Київської області. У другий ігровий день харків’яни, як не важко здогадатися, грали із командою міста Сквира. Після початку гри стало зрозуміло, що обидві команди втомлені і великого рахунку годі й чекати. За перші п’ять хвилин харків’яни наробили стільки браку у передачах, що рахунок на табло був 5:0 не на нашу користь. І знову команда «Першої Столиці» була у ролі наздоганяючої. Але як не старалися гравці Харкова, перемогти їм не вдалося. Фінальний свисток зафіксував рахунок 14:19. Та все ж таки це не завадило харків’янам показати гарний гандбол, якщо у першій грі добре зіграли Нечволод Олексій та Семак Олександр, то у другій відмітилися Чуприна Олександр і воротар Зінченко Максим. Також хотілося б відмітити гарну гру у захисті Плужника Сергія та Войцехівського Олександра. 
Таким чином, команди посіли наступні місця:
І місце місто Сквира ІІ місце місто Конотоп ІІІ місце місто Харків Серед жіночих команд розподіл місць наступний: І місце місто Шостка ІІ місце місто Сквира ІІІ місце місто Суми
Наша команда була представлена всього шістьма гравцями: Плужником Сергієм, Зінченком Максимом, Семаком Олександром, Нечволодом Олексієм, Чуприною Олександром та Войцехівським Олександром. Так склалося, що майже всі граючі ветерани поїхали на чемпіонат серед ветеранів у місто Ніцу (Франція), а гравці, які зосталися в Харкові, не змогли поїхати чи то через травми, чи то через фінансові проблеми, чи то через амбіції. Але не дивлячись ні нащо команда спромоглася прийняти участь у цьому турнірі.
Зокрема хотілося подякувати організаторам цього свята гандболу Хлистун Марії Івановні та директору заводу «Імпульс» за організацію турніру та святкового банкету. Велике вам спасибі. Чекайте нас наступного року, але вже в повному складі.
slobodahandball.de
Источник