«Галичанка» пробилась до 1/16 фіналу Кубка ЄГФ

13:56 | 26 октября 2015
В обох поєдинках протистояння з «Пріштіною», що проходили на майданчику косовського клубу, львів’янки здобули впевнені перемоги. В обох поєдинках протистояння з «Пріштіною», що проходили на майданчику косовського клубу, львів’янки здобули впевнені перемоги. Після 26:17 у першій грі, наступного дня наша команда знову виявилась сильнішою – 26:14.
Перший тайм повторної зустрічі завершився з явною перевагою львів’янок – 13:6. У другому таймі гості  ще відправили у ворота суперниць ще 13 м’ячів.
Склад «Галичанки»: Гілязетдінова, Гладун – Коновалова, Давидянц, Дорожівська, Косміна, Савчин, Маркевич, Смолінг, Стрюкова, Баранович, Парандій, Сабова, Біла, Сідлецька.
Голи:  Смолінг – 5 м’ячів, Савчин, Коновалова, Дорожівська – по 3, Косміна, Біла, Парандій, Сабова, Давидянц – по 2, Сідлецька, Маркевич – по 1.
7-метрові (пенальті): 6 кидків / 4 реалізовано – у «Пріштіни» 4 / 4.
Вилучення: Наталія Савчин.
Попередження: Наталія Савчин, Марія Біла, Леся Смолінг .
Марія Біла - капітан команди та помічник головного тренера Василя Козара так прокоментувала виступ своєї команди у Косово: « Ми виконали завдання! Перша гра була трішки гіршою, точніше перший тайм першої гри. Сьогодні ми вже впевненіше почали, так і продовжили. Загалом «Пріштіна» досить молода, агресивна команда. Головне, що ми повертаємося з перемогою і без травм!»

Тож «Галичанка» впевнено проходить у третій раунд Єврокубку - 1/16 фіналу! У листопаді дівчата зіграють з минулорічним півфіналістом Кубка ЄГФ - турецьким клубом «Муратпаша». Перший матч заплановано на 14-15 листопада, другий – на 21-22 листопада.


galsports.com
Источник