Головний тренер ««Економ-Універа”: Ми повинні перемагати «Спартак»

20:11 | 30 октября 2015
30 жовтня в матчі жіночої Суперліги тернопільський “Економ-Універ” вдома поступився “Спартаку” 26:31. 30 жовтня в матчі жіночої Суперліги тернопільський “Економ-Універ” вдома поступився “Спартаку” 26:31. Для господарок це сьома поразка в семи матчах чемпіонату. Втім саме у грі проти киянок “Економ-Універ” був найближче до своїх перших очок у сезоні.
Свій перший успіх тернопільська команда налаштована здобути у повторному матчі проти “Спартака”, який відбудеться 31 жовтня у залі Тернопільського національного економічного університету. Початок гри о 13.30.
Протистояння зі “Спартаком” сайту ФГУ прокоментутвав головний тренер “Економ- Універа” Андрій Верцімага:
“В сьогоднішньому матчі боротьба довгий час йшла м`яч в м`яч. Ми виграли перший тайм 15:14, однак у середині другого припустились чотирьох помилок поспіль, що й визначило долю поєдинку на користь “Спартака”. Ми дуже, хотіли виграти, знали, що здатні на це, проте наші лідери Валерія Арбузова, Ірина Кіляр, Наталка Дідик, схоже, перегоріли і зіграли нижче своїх можливостей. Натомість виблиснула результативністю наша вихованка, лівий край Юлія Мадрі. Вона класно обігрувала й захисниця “Спартака” просто не знала, що з нею робити.
У складі киянок найбільше проблем нам створила  Рудько Альона - рухлива, непередбачувана гандболістка, справжній боєць. Намагаючись зупинити її наші гравці тричі отримували двохвилинні вилучення.
У повторному матчі 31 жовтня ми налаштовані реабілітуватись. Маємо перемагати. “Спартак” та миколаївський “Реал” - це ті команди, у протистоянні з якими, ми передусім здатні брати очки.
Завдання-максимум “Економ-Універу” в чемпіонаті - посісти 4-те місце, завдання-мінімум - 5-те місце турнірної таблиці”.
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник