"Галичанка" - Дніпрянка". Чи переможуть львів’янки?

10:41 | 31 октября 2015
Перший тайм у матчі «Галичанка» - «Дніпрянка» закінчився перемогою херсонських гандболісток - 14:12. Перший тайм у матчі «Галичанка» - «Дніпрянка» закінчився перемогою херсонських гандболісток - 14:12. Нагадаємо, що вчора, 30 жовтня, у спорткомплексі Херсонського вищого училища фізичної культури розпочався 4-ий тур чемпіонату України з гандболу серед жіночих команд у Суперлізі.
У переддень змагань капітан «галичанок» Марія Біла прогнозувала запеклу боротьбу у цьому турі, адже гандболістки «Дніпрянки» - бронзові призерки минулого сезону з претензіями на перемогу у цьогорічному чемпіонаті України. Про готовність своєї команди, яка нещодавно повернулася з республіки Косово з нелегкої «подорожі», де дівчата стали переможницями другого етапу Єврокубку, Марія відгукувалася так: «Не можу сказати, що повні сил, але треба грати і вигравати, тому будемо черпати наші  резервні можливості.» Тож попри те, що «Галичанка» сьогодні найсильніша команда в Україні, результат  ігор 4-го туру прогнозувати було важко. Ще й є така справа: це ж так почесно вирвати перемогу у наших «галичанок» - чинних чемпіонок України. Тому гандболістки «Дніпрянки» на боротьбу з львів’янками налаштовувались дуже і дуже серйозно, про що засвідчив рахунок першого тайму.
Ну все, інтригу витримала, тож поспішаю заспокоїти вболівальників – «Галичанка» чемпіон. Львів’янки зуміли проявити характер і у другому таймі переломили хід гри на свою користь, перемігши з загальним рахунком – 33:27! Найрезультативнішою серед львів’янок була  Наталія Савчин, за сумісництвом гравчиня збірної команди України, яка у цьому матчі забила 7 м’ячів. Влада Косміна відзначилась шістьма голами. Підтримали Савчин та Косміну Леся Смолінг і Наталія Туркало, кожна з яких п’ятикратно вразила ворота «Дніпрянки».
Склад «Галичанки»: Єлизавета Гілязетдінова, Марія Гладун – Марина Коновалова, Наталія Туркало, Софія Давидянц, Анастасія Дорожівська, Влада Косміна, Наталія Савчин, Мар’яна Маркевич, Леся Смолінг, Наталія Стрюкова, Анастасія Баранович, Леся Парандій, Наталія Сабова, Марія Біла, Вікторія Сідлецька.
Головний тренер – Василь Козар
Склад «Дніпрянки»: Д.Сурган, К.Проценко, К.Кандибей, М.Гречка, К.Гречка, А.Сорокіна, С.Лобода, В.Кириллова, Т.Попович, В.Дрембач
Источник