Головний тренер «Галичанки»: Витримали випробування «Дніпрянкою», попереду ще більш складний іспит

08:26 | 01 ноября 2015
У центральному протистоянні 4-го туру жіночої Суперліги чинний чемпіон «Галичанка» на виїзді двічі перемогла володаря бронзи «Дніпрянку» - 33:27 та 25:20. У центральному протистоянні 4-го туру жіночої Суперліги чинний чемпіон «Галичанка» на виїзді двічі перемогла володаря бронзи «Дніпрянку» - 33:27 та 25:20. Головний тренер львівської команди Василь Козар в коментарі сайту ФГУ підбив підсумки вдалого для своєї команди виїзду до Херсону:
«Дніпрянка» в цьому сезоні розраховує поборотись за золото, тому грати проти них й особливо в Херсоні дуже непросто. Це були перші для нас, дійсно, бойові ігри від початку сезону.
Ми, як завжди, намагались всією командою підтримувати високий темп, я використовував всіх гравців. Але це не спрацьовувало. У «Дніпрянці» дуже хороші гандболістки: вони добре біжать, фізично готові на високому рівні. Вирішальну ж роль зіграла дещо краща технічна майстерність нашої команди.
Ми витримали важке випробування «Дніпрянкою», а попереду - в п’ятницю та суботу – у нас ще більш складний іспит: приймаємо у Львові «Карпати», які, як і ми, налаштовані боротись за чемпіонство
У міжсезоння нас залишили наші лідери - Тамара Смбатян та Ірина Стельмах, тому мені довелось переформувати команду. Втім і в оновленому вигляді ми тримаємось на своєму рівні».
«Галичанка» у 8-ми матчах Суперліги здобула 8-м перемог і лідирує в турнірній таблиці.
ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ  
Источник