Головний тренер чемпіонок України: Я замучився та йду у відставку

18:11 | 07 ноября 2015
Головний тренер чинного чемпіона Суперліги львівської «Галичанки» Василь Козар після другої поспіль домашньої поразки своєї команди від найбільш принципового суперника – «Карпат» (14:24) - заявив, що вирішив піти зі своєї посади. Головний тренер чинного чемпіона Суперліги львівської «Галичанки» Василь Козар після другої поспіль домашньої поразки своєї команди від найбільш принципового суперника – «Карпат» (14:24) - заявив, що вирішив піти зі своєї посади. 
Чим пояснити настільки велику поразку «Галичанки»?  
- Мені зараз дуже важко говорити. Я багато разів просив не ставити на такі ігри арбітрів Ракітіну та Ткачук. Якщо у них було завдання поховати Козара як тренера, то у них це вийшло. Зламати нашу молоду команду в такому поєдинку було нескладно. 
Не хочу применшувати заслугу «Карпат». Вони проявили справжні бійцівські якості, а голкіпер Яблонська сьогодні просто з’їла нас. Я також радий, що прогресують Кот, Воронова, Кильч. У нас дуже невдало зіграла Гілязетдінова. Напевне, перегоріла чи переоцінила свої можливості.  
Я ще відіграю з командою у Єврокубках, а потім піду з посади. Кажу вам про це першому. Здоров’я вже не те: я просто замучився. Так виходить, що у Львові у мене недоброзичливців більше ніж будь-де. Є й інші причини. Після 8-ми років битися далі просто немає сил. 
Чи була у вас розмова з керівництвом клуба? 
Ще ні. 
Після поразок «Карпатам» 25:28 та 14:24 «Галичанка» перебуває на другому місці Суперліги. Відставання львів’янок від лідера  - «Карпат» - складає 4 очки. Принципові суперники до кінця сезону зіграють між собою ще 6 матчів.  
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник