Голкіпер збірної України: Другий тайм провалили у захисті

23:11 | 08 ноября 2015
Один з найкращих гравців матчу Україна-Латвія (18:23) у відборі до ЧС-2013 - голкіпер Ігор Чуприна - дав  коментар сайту ФГУ:  “Ми знали, що гра буде важкою. Один з найкращих гравців матчу Україна-Латвія (18:23) у відборі до ЧС-2013 - голкіпер Ігор Чуприна - дав  коментар сайту ФГУ: 
“Ми знали, що гра буде важкою. Латвія не такий простий суперник, як багато хто говорив. Ми знали, що вони добре підготовлені тактично, у них добрий підбір гравців, які грають на достатньо високому рівні. 
Гра вийшла цікавою. Ми були цілком здатні виграти. Напевне, позначилась втома й психологічно не впорались. У нас було багато помилок в нападі, плюс другий тайм у захисті ми провалили. Дали якесь послаблення й втратили матч. До того ж сьогодні у нас було тотальне невезіння в нападі: м`яч потрапляв у штангу і воротар суперників також добре зіграв.  
Нічого страшного не сталось. Попереду ще багато матчів. Будемо працювати, старатися, робити висновки”. Боротьба за перемогу в групі ще попереду.   
Після 2-х турів в нашій групі з 4-ма очками лідирує Латвія. Україна (2 очки) — на 2-му місці. Також 2-а пункти у Греції. Кіпр - без очок.      
Всі наступні тури  кваліфікації відбудуться в період з 7-го по 17 січні. На Україну очікують такі поєдинки: 
7 січня УКРАЇНА — Греція 10 січня Греція — УКРАЇНА;  14 січня УКРАЇНА — Кіпр; 17 січня Латвія — УКРАЇНА
Тільки переможець групи вийде в плей-оф, де в червні 2016-го року зіграє за путівку на чемпіонат світу 2017. 
Сергій ЦУКІЛО  ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник