Зірка збірної Латвії: Українська збірна - така ж команда, як і ми

18:56 | 09 ноября 2015
Після матчу відбору до ЧС-2017 Україна – Латвія (18:23) автор 6-ти голів, відомий півсередній гостей Дайніс Криштопанс (зріст 213 см) відповів на питання сайту Федерації гандболу України. Після матчу відбору до ЧС-2017 Україна – Латвія (18:23) автор 6-ти голів, відомий півсередній гостей Дайніс Криштопанс (зріст 213 см) відповів на питання сайту Федерації гандболу України.    Латвія програла перший тайм 6:8. За рахунок чого зуміли змінити хід гри після перерви? 
Була дуже важка гра. У першому таймі у нас нічого не виходило. У позиційних атаках не могли закинути українському воротареві. Після перерви ми змінили тактику і вона спрацювала: почали закидати. Захист у нас добре виходив з самого початку, тому що 8-м пропущених голів за перший тайм - це не так вже й багато. 
Що саме змінила Латвія у своєму нападі в другому таймі ? 
Українська збірна в обороні використовувала активних захисників. Після перерви ми почали входити під них, вбігати в лінію без м’яча, щоб вийшла каша, безлад в захисті і це спрацювало. 


Як тобі збірна України? 
Україна така ж команда, як і ми, але у нас сьогодні гра вийшла краще. Деяких хлопців я знаю. Якби у вашій команді грали всі лідери, то це була б дуже сильна збірна. 
ФОТО - handball.lv
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник