Головний тренер збірної України: В цьому складі зібрані всі найсильніші

13:41 | 10 ноября 2015
Віталій Андронов після поразки від збірної Латвії (18:23), прокоментував можливість змін у складі національної команди України перед наступними матчами відбору до чемпіонату світу-2017. Віталій Андронов після поразки від збірної Латвії (18:23), прокоментував можливість змін у складі національної команди України перед наступними матчами відбору до чемпіонату світу-2017.  
У двох стартових матчах відбірного турніру праві півсередні Роман Чичикало та Олексій Ганчев закинули на двох тільки два м’ячі. Чи можливо підсилення на цій позиції в наступних іграх?       Варіанта у нас два: Роман Чичикало та Олексій Ганчев. Інших варіантів немає жодних. 
Чи будуть зміни на інших позиціях. Збираєтесь когось викликати з розширеної? 
Можливо будуть пару кандидатур. Але, насправді, вважаю, що в цьому складі зібрані всі найсильніші. Звинувачувати їх я не маю права. Вони старалися, але у них не вийшло. В матчі проти Латвії, коли ми майже діставали суперників, то не забивали один в один та з лінії. Важко, не використовуючи такі нагоди, виграти такі матчі. Латвія – дуже добра команда. 

Збірна Україна на зборі в Конча-Заспі перед грою проти Латвії . Фото – С. Цукіло
Як оцінюєте гру Олександра Тільте, який закинув Латвії 7 м’ячів та став найбільш результативним у нашій збірній?
Саша - молодець. Довелось його випускати, адже у півсередніх не пішли кидки ззаду. Він робив їх роботу: вистрибував, його пускали на 6-ть метрів, давали кидати і він забивав. Але в захисті те, що ми домовлялись – зіграти з Криштопансом до кінця персонально – Саша не виконав. Забивав голи, проте двічі пропускав в захисті. Це знову ж таки брак наших взаємодій. Без ігор, без турнірів неможливо підготувати команду. Якщо ми будемо тільки тренуватись, прогресу не буде.

Олександр Тільте – найбільш результативний гравець України в матчі проти Латвії . Фото – С. Цукіло
Після 2-х турів в нашій групі з 4-ма очками лідирує Латвія. Україна (2 очки) — на 2-му місці.  
Всі наступні тури  кваліфікації відбудуться в період з 7-го по 17 січні. На Україну очікують такі поєдинки:  
7 січня УКРАЇНА — Греція  10 січня Греція — УКРАЇНА;   14 січня УКРАЇНА — Кіпр;  17 січня Латвія — УКРАЇНА.  
Тільки переможець групи вийде в плей-оф, де в червні 2016-го року зіграє за путівку на чемпіонат світу 2017.      Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник