«Мотор» здобув одну з найбільш емоційних перемог в сезоні !

07:11 | 13 ноября 2015
Ліга чемпіонів. Ліга чемпіонів. 7-й тур «МЕТАЛУРГ» (МАКЕДОНІЯ) – «МОТОР» (УКРАЇНА) 21:23 (12:9)
Мотор: Кошевий, Комок, Сапун; ШЕЛЬМЕНКО (7), Пуховський (5), Куриленко (3), Кубатко (3), Денисов (2), Шевельов (2), Бурка (1), Дорощук, Жук, Жуков, Козакевич, Калараш, Донцов.
В матчі 7-го туру Ліги чемпіонів  запоріжці в столиці Македонії Скоп’є зустрічались з «Металургом». Вдома цю команду підопічні Миколи Степанця перемогли доволі впевнено - 30:24, але гостьовий поєдинок, як і очікувалось, виявився значно більш складним. 

«Мотор» програв перший тайм 9:12. Наша команда не дала розігратись суперснайперу  суперників Янко Божовичу ( 5 голів з 14-ти кидків), але й лідер запоріжців Сергій Бурка, вочевидь через травму, грав значно нижче своїх можливостей (1 гол з 5-ти кидків). Надійна оборона дозволила  «Мотору» в другому таймі, зрівняти рахунок и вийти вперед на 4-и м’ячі (20:16). «Металург» теж не здавався і майже відігравав відставання (22:21 на користь «Мотора»). Одним з вирішальних став ефектний гол Захара Денисова у швидкому переході менш ніж за дві хвилини до сирени. Після передачі через увесь майданчик від Дмитра Дорощука він прийняв м’яч в стрибку і влучно кинув ще до приземлення. 
23:21 яскрава перемога «Мотора». 7-м голів в складі запоріжців закинув Сергій Шельменко. Він провів ,напевне, свій найкращий матч в сезоні. Це ж можна сказати і про голкіпера «Мотора» Валентина Кошевого
Микола Степанець та Дмитро Дорощук на післяматчевій преса-конференціїї 
«Мотор» очолив турнірну таблицю, але головні конкуренти – «Скьєрн» та «Байа Маре» в сьомому турі ще не зіграли. Вони зустрінуться між собою 15 листопада в Румунії.  До плей-оф вийдуть тільки дві найкращі команди групи. Запоріжці свій наступний поєдинок проведуть 21 листопада вдома проти «Байа Маре»   

ФОТО – ГК «МОТОР» СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник