Головний тренер “Дніпрянки”: Коли “Спартак” наблизився, молоді злякались

20:41 | 13 ноября 2015
“Дніпрянка” завдяки домашній перемозі над “Спартаком” 35:30 (20:15) обійшла суперниць в турнірній таблиці. “Дніпрянка” завдяки домашній перемозі над “Спартаком” 35:30 (20:15) обійшла суперниць в турнірній таблиці. Херсонська команда тепер третя, а “Спартак” із відставанням в одне очко на четвертому місці. Завтра принципові суперники проведуть повторну гру.      Головний тренер “Дніпрянки” Борис МИЛОСЛАВСЬКИЙ      - Сьогодні “Спартак” мені дуже сподобався. Ми уходили вперед на 6-ть мячів, але вони діставали. Ми знову відривались в рахунку, але вони знову нас наздогоняли. Ми мали перевагу у грі задньої лінії. “Спартак” же все витягував на жилах. Вони лізли на прохід, намагались прорватись крізь захист, але ззаду їм загрожувати було складено. 
Сьогодні у нас був явний лідер - капітан Катерина Кандибей. Другий тайм вона тягнула на собі. Коли “Спартак” після перерви наблизився до нас на відстань двох м'ячів, молоді злякались, але Катя в цей момент заробила семиметровий, потім забила. Всього на її рахунку 10 голів. 
Які очікування від повторної гри 14 листопада? 
У мене 16 гравців і у нас є заміна, а в “Спартака” ж перша шістка з майданчика практично не уходить. Якщо вони зможуть і завтра в провести другу гру такому ж тонусі, то я знімаю шляпу перед Майєю Олександрівною (Карбунар — головний тренер “Спартака” ). Тоді результат буде непередбачуваним, але я все ж сподіваюсь, що вони мають підсісти.        Повторна зустріч “Дніпрянка”- “Спартак” відбудеться в Херсоні 14 листопада. Початок об 11.00  
Суперліга. 5-й тур “Дніпрянка” - “Спартак”  20:15 (35:30) 
Турнірне становище 1. Карпати  - 20 очок (10 ігор); 2. Галичанка  - 16 (20); 3. Дніпрянка - 9 (9);Спартак - 8 (9); 4.  5. Реал — 5 (10); 6. Економ-Універ - 0 (10).   
ФОТО - fakti.ks.ua Сергій ЦУКІЛО Федерація гандболу України 
Источник