Україна в Єврокубках: поразка «Галичанки», перемоги Глібко, Борщенко та Снопової

22:41 | 14 ноября 2015
14 грудня відбулись матчі жіночих Єврокубків. 14 грудня відбулись матчі жіночих Єврокубків.     «Галичанка» не втримала перевагу в гостьовому поєдинку проти турецького «Муратпаші» в рамках 3-го раунду Кубка ЄГФ. Чемпіонки України виграли перший тайм 12:11, але за підсумками всієї зустрічі поступились 22:28. 
Команда ВАСИЛЯ КОЗАРА реалізувала тільки 5 семиметрових з 10-ти. В складі Галичанки найрезультативнішою стала ЛЕСЯ СМОЛІНГ  - 6 голів, у НАТАЛІЇ САВЧИН та НАТАЛІЇ ТУРКАЛО - по 3. За «Муратпашу» 4-ма точними кидками відзначилась українка ЮЛІЯ СНОПОВА.  Гра відповідь у протистоянні за вихід до 1/8-ї фіналу відбудеться 22-го листопада у львівському Палаці спорту «Будівельник». Початок о 17.00.  Для ВАСИЛЯ КОЗАРА ця гра стане останньою в «Галичанці». В бесіді з кореспондентом сайту ФГУ головний тренер команди підтвердив свій намір піти у відставку. 

Кубок ЄГФ: «Муратпаша» святкує перемогу над «Галичанкою»
Перемогу в матчі 3-го раунду Кубка ЄГФ святкують гравці збірної України ІРИНА ГЛІБКО та ВІКТОРІЯ ТИМОШЕНКОВА. Їх клуб «Роман» (Румунія) вдома взяв гору над ісландським «Фрамом» 29:25. ГЛІБКО була нестримною, закинувши суперницям 8-м голів. 

Кубок ЄГФ: Ірина Глібко закинула 8-м м’ячів за «Роман»
В Лізі чемпіонів трьома влучними кидками своїй команді допомогла наша ВІКТОРІЯ БОРЩЕНКО з «Ростов-Дону», який вдома взяв гору над «Ларвіком» (Норвегія) 26:25. «Ростов-Дон» набрав 10 очок з 10-ти можливих і гарантував собі перемогу в групі. 

Вікторія Борщенко («Ростов-Дон») закинула 3 голи у переможному матчі проти «Ларвіка».  Фото Марія Тріфонова
Сергій ЦУКІЛО Федерація гандболу України   


Источник