Україна в Єврокубках: результативність Лаюк та Бурлаченко, лідерство «Мотора»

11:41 | 16 ноября 2015
Підбиваємо підсумки недільних матчів на Євроарені. Підбиваємо підсумки недільних матчів на Євроарені.    Український лівий півсередній ВЛАДИСЛАВ ОСТРОУШКО з румунського «Байа Маре» обмежився одним голом в домашньому нічийному матчі Ліги чемпіонів проти данського «Ск’єрна» - 28:28. Такий результат залишив лідером групи D запорізький  «Мотор». 21-го листопада в Броварах «Мотор» прийматиме «Байя Маре». 

ОЛЬГА ЛАЮК – найкращий снайпер лідера чемпіонату Туреччини - клубу «Анкара Енімахалле» - як в національній першості, так і в Кубку Кубків. 8-м м’ячів закинула українська права півсередня білоруському «БНТУ-БелАЗ» в домашньому поєдинку 3-го раунду. «Анкара Енімахалле» виграв 26:20. Інша українка турецької команди КАТЕРИНА ЧУМАК голами не відзначилась. За "БелгАЗ" один гол у нашої ХРИСТИНИ ОЗОЛІНОЇ.
ОЛЬГА ЛАЮК – найкращий снайпер «Анкара Енімахалле» (Туреччина)
Вражаючу результативність у 8-м голів у неділю продемонструвала також лінійна ОЛЬГА ПЕРЕДЕРІЙ. Вона разом з розігруючою ЮЛІЄЮ КУЧЕР (5 голів) зробили суттєвий внесок в перемогу словацької «Ювенти» 34:29 над «Балонмано Бера Бера» (Іспанія) в 1-й грі 3-го раунду Кубку ЄГФ. Права крайня господарок ЄВГЕНІЯ ЛЕВЧЕНКО голами не відзначилась. 
ОЛЬГА ПЕРЕДЕРІЙ («Ювента», Словаччина) – 8-м голів
ЮЛІЯ АНДРІЙЧУК з турецького «Ардешань» у Кубку Кубків закидає не менше 3-х голів щоматчу. У поєдинку на виїзді проти данського «Есб’єрга» наша ліва півсередня забила навіть 4-ри. Ще 3-ри додала інша українка, лінійна ЯРОСЛАВА БУРЛАЧЕНКО. Без голів поєдинок завершила українська вихованка ОЛЬГА ВАЩУК.
«Ардешань» програв, втім рахунок - 26:30 - залишає непогані шанси перед домашнім матчем.
ЮЛІЯ АНДРІЙЧУК («Ардешань», Туреччина) – три голи
Сергій ЦУКІЛО Федерація гандболу України 
Источник