В Ужгороді визначили Чемпіона області з гандболу

21:11 | 17 ноября 2015
Найбільш видовищних було «срібне» протистояння 14 листопада у спорткомплексі «Юність» відбулися фінальні змагання Чемпіонату області з гандболу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 року народження. Найбільш видовищних було «срібне» протистояння 14 листопада у спорткомплексі «Юність» відбулися фінальні змагання Чемпіонату області з гандболу «Стрімкий м’яч» серед дівчат 2003 року народження.
Боролися за звання найкращої команди представниці місцевих шкіл з Ужгорода, Хуста, Тячева та Перечина. Незважаючи на юний вік, гандболістки демонстрували впевнену гру та наполегливість у «запеклій боротьбі» за золоті нагороди. А от переможець матиме змогу представляти Закарпаття на Чемпіонаті України. 
Кожен матч був напруженим і по-своєму цікавим. Але, напевно, одним із найбільш видовищних було «срібне» протистояння між командами Тячева та Хуста. Проявивши справжні бійцівські якості, перші виявилися сильнішими. Таким чином, Тячів посів друге місце. 
А от переможцем стала ужгородська команда СДЮШОР під керівництвом тренера Беке Діани Олександрівни. Її підопічні не тільки переконливо переграли всіх своїх суперників, а й продемонстрували водночас цікаву і майстерну гру, використовуючи різні ігрові комбінації. У складі команди варто відзначити Заяц Анастасію, яка закинула 23 голи та Орос Лілію з 14 голами на її рахунку.  
У підсумку: 
1 місце – СДЮШОР м.Ужгород  2 місце – м. Тячів  3 місце – м. Хуст  4 місце – м. Перечин 
Варто зазначити, що вже 13 грудня в м. Рівне в рамках першого туру Чемпіонату України на призи клубу «Стрімкий м’яч» ужгородська команда розпочне боротьбу за чемпіонський титул. 
Валерія ВАРОДІ  karpatnews.in.ua
Источник