Відбувся відбірковий етап чемпіонату України з гандболу на приз клубу "Стрімкий м`яч" серед юнаків 2002 р.н.

17:12 | 01 декабря 2015
28-30 листопада у спортивному залі Сквирської ДЮСШ ім. 28-30 листопада у спортивному залі Сквирської ДЮСШ ім. П.М. Воропая відбувся відбірковий етап чемпіонату України з гандболу на приз клубу "Стрімкий м`яч" серед юнаків 2002 р.н. 
У змаганнях взяли участь команди Кіровоградської ДЮСШ, Київської ДЮСШ -17, Київської ДЮСШ "Стрімкий м`яч" та юнаки Сквирської ДЮСШ. Під час урочистого відкриття учасників турніру вітали голова райдержадміністрації Р.В. Лінда, міський голова В.А. Скочко, заступник голови районної ради О.Г. Грищенко та начальник відділу освіти райдержадміністрації О.В. Заболотний.
Ігри проходили за коловою системою. Наші земляки, продемонструвавши технічну, тактичну майстерність та потужні бійцівські якості, перемогли своїх суперників у всіх зустрічах. Це дало їм змогу потрапити до фінальної частини чемпіонату України, яка відбудеться у березні 2016 року. Команду до змагань підготував тренер Сквирської ДЮСШ Лінчук Богдан.
Кращим воротарем турніру став Чаюн Костянтин. Кращими гравцями - Соколівський Нікіта, Кульченко Тимур та Гриша Володимир.
Сквирська ДЮСШ ім ЗТУ Воропая П.М.
Источник