Віталий НАТ: Не вважаю, що «Мотор» фаворит у грі із ЗТР

15:26 | 03 декабря 2015
Грудень стане максимально насиченим в чоловічій українській Суперлізі. Грудень стане максимально насиченим в чоловічій українській Суперлізі. 5 грудня свою серію поєдинків почне ЗТР, який зіграє із фарм-клубом - «ЗТР-Буревісником». Головне випробування на віце-чемпіонів очікує 16 грудня, коли вони зустрінуться з «Мотором». Головний тренер ЗТР ВІТАЛІЙ НАТ розповів сайту ФГУ про готовність команди, про вимоги до підопічних та про очікування від майбутніх поєдинків.  

Віталій Нат – головний тренер ЗТР. Фото ГК «Мотор»
Востаннє ЗТР грав 17 листопада. Як заповнили паузу в матчах ? 
Тренувались та грали між собою. Далі у нас 5 ігор за 19 днів. Фізично ми готові дуже добре, психологічно теж. Хлопці вже скучили за іграми і бажання в них багато.   
У матчах Суперліги цього сезону у ЗТР ще не було проблем. Поєдинок проти «ЗТР-Буревісник» теж стане легкою прогулянкою, чи очікуєте серйозного спротиву від команди В’ячеслава Дідушенка, якій вдалось попсувати нерви «Мотору»? 
Ми до всіх ігор готуємося і налаштовуємося дуже серйозно.  Так, там грають молоді хлопці, але вони прагнуть потрапити у першу команду і однозначно захочуть показати себе з найкращого боку. Легкої прогулянки не буде точно. Якщо хтось в моїй команді гадатиме, що ми вийдемо і легко переможемо, ця людина грати не буде. Гратимуть найсильніші, а також ті, хто виконує свою роботу професіонально. Грати абияк непотрібно. 
У матчі проти «Мотора» півсередній «ЗТР-Буревісник» Максим Стрельников закинув 11 м’ячів, 9 разів голами відзначився Олексій Щербак. Ці хлопці з другої команди клубу своєю грою проти чемпіона справили на Вас враження? 
Головне, що вони не боялись суперника, грали сміливо, йшли на кидок. Можливості цих хлопців, звичайно, я знав і раніше. Я радий за них. Але напад грає так, як дозволяє захист. В цьому матчі їм дозволили стільки забити. Вони й забили – справді, молодці. 
16 грудня ЗТР зіграє з «Мотором» на майданчику суперника. Підопічні Миколи Степанця вдало виступають в Лізі чемпіонів, а також, як і Ваша команда, не втратили жодного очка в чемпіонаті України. Чи погоджуєтесь з тими, хто вважає «Мотор» фаворитом матчу?
Якщо хтось хоче від початку вважати «Мотор» фаворитом – будь ласка. Проте я так не вважаю. У нашій команді ніхто не збирається опускати руки тільки тому, що ми граємо з «Мотором». Так, ця гра буде більш серйозною, і ми будемо готуватись до неї ретельно, як і до всіх інших матчів. 

Фото ГК ЗТР 
Лівий крайній ЗТР Євген Константинов через травму не зіграв у матчах збірної у відборі до чемпіонату світу. В якому він стані зараз?
Зараз всі наші гравці - 16 чоловік - здорові та тренуються в повну силу, за виключенням двох братів Гончарових та Кирила Бистрова, які вибули надовго і наразі проходять відновлення за індивідуальною програмою разом з В’ячеславом Івановичем Циганком.    

Фото ГК ЗТР 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник