«Спартак» -«Галичанка»: очікується серйозна боротьба

08:56 | 10 декабря 2015
Гандболістки львівської «Галичанки» 11 та 12 грудня у Броварах зіграють зі столичним «Спартаком» матчі перенесеного 6-го туру чемпіонату України сезону 2015/2016 жіночої Суперліги. Гандболістки львівської «Галичанки» 11 та 12 грудня у Броварах зіграють зі столичним «Спартаком» матчі перенесеного 6-го туру чемпіонату України сезону 2015/2016 жіночої Суперліги.
Наставниця львів’янок Тетяна Штефан готувала свою команду до цих ігор не лише на гандбольному майданчику. «Галичанки» разом з тренером передивились відео ігор «Спартака», проаналізували суперниць.
Боротьба зі «Спартаком» очікується серйозна, адже, як ділиться своїми спостереженнями Тетяна Штефан, «спартаківки швидкі, сміливо та ефективно йдуть в обіграш, роблять дуже багато кидків з одного кроку, наприклад, ліва півсередня Ганна Козаєва, а також Олена Рудько, яка грає у центрі. Ще й нещодавно до команди повернулася їх права півсередня Вікторія Харламова. Ця трійця дуже рухлива і утворює хорошу ігрову зв’язку. А Рудько на іграх з «Карпатами», які відбулися 4 та 5-го грудня у рамках 7-го туру чемпіонату України, закинула найбільше м’ячів у ворота ужгородок – чотирнадцять.
Так що ми, насамперед, готували захист на їх обіграші та швидку гру.
Буде непросто, адже у гандболісток «Спартака» зовсім інший стиль, ніж у наших попередніх суперниць – миколаївського «Реалу». Прогнозувати результат не берусь, але як кожен тренер вірю у свою команду.»
Нагадаємо, що «Галичанка» вже зустрічалася зі «Спартаком» у першому турі чемпіонату України цього сезону (11-12 вересня). Тоді львів’янки перемогли з рахунками 34:23 та 27:22.

Автор: Наталія Васьо galsports.com
Источник