У жодного гравця ZTR немає привілеїв – Віталій Нат

20:26 | 11 декабря 2015
Головний тренер ZTR ВІТАЛІЙ НАТ перед матчем Суперліги проти «Мотора» (16 грудня) в коментарі для сайту ФГУ відповів на питання про деяких з гравців своєї команди. Головний тренер ZTR ВІТАЛІЙ НАТ перед матчем Суперліги проти «Мотора» (16 грудня) в коментарі для сайту ФГУ відповів на питання про деяких з гравців своєї команди.  

Віталій Нат – головний тренер ZTR
Троє з гравців задньої лінії ZTR є гандболістами збірної України. Лівий півсередній МАКСИМ КАРАМИШЕВ та правий півсередній ОЛЕКСІЙ ГАНЧЕВ вочевидь зіграли нижче своїх можливостей у матчі відбору до чемпіонату світу проти Латвії. Ви обговорювали з ними їх виступ?     У Олексія Ганчева, дійсно, у матчі з Латвією не пішла гра. Напад грає так, як дозволяє захист. Ганчев кидав, але тоді грамотно діяла оборона, а воротар суперників вдало взаємодіяв із захистом, Льоша ж не зумів перевести. Він зіграв, на мою думку, незадовільно. Максим Карамишев перший тайм провів непогано, а в другій половині його гра мене дещо розчарувала. Коли вони повернулися, ми все обговорили і, гадаю, все буде нормально. 
Олексій Ганчев починав і довгий час виступав як крайній гравець, але з часом перекваліфікувався у півсередні…
Так, взагалі він правий крайній, проте за необхідністю він перейшов на позицію півсереднього, коли з минулого сезону клуб залишив Олексій Пєсков і на правому півсередньому у нас залишався один Максим Бегаль. Тому ми почали пробувати Олексія і в нього непогано виходить. На півсередньому у Ганчева добрі данні: рука, кидок, зріст дозволяє. На цій позиції він може принести багато користі, якщо буде працювати й виконувати те, що від нього вимагається. Якщо ж потрібно дати відпочити нашому правому крайньому - Андрію Акименко – Ганчев стає в край і жодних проблем не має. 

Олексій Ганчев  - правий півсередній  ZTR та збірної України 
7 голів за збірну у матчі проти Латвії закинув ОЛЕКСАНДР ТІЛЬТЕ. Він може стати одним з основних гравців збірної, чи можна його вже назвати таким для ZTR?  
Я не ділю команду на перший чи другий склад, на основних чи неосновних. Я про це говорив хлопцям. Виходити та починати будуть ті, хто сильніший на сьогоднішній день. Не буде жодних привілеїв. Саша Тільте молодець, він прогресує. Це показала гра у збірній, коли він вийшов не боявся, і, якщо я не помиляюсь, за 20 хвилин закинув 7 м’ячів. Так, він пропустив у захисті, не впорався, але у збірній є тренерський штаб, який розбирає помилки з гравцями. Те, що Тільте йшов на ворота, атакував і забивав, це радує. За тренуваннями також помітно, як він працює і прогресує.

Олександ Тільте  -  розігруючий ZTR збірної України 
Суперліга. «Мотор» – ZTR. 16 грудня. Початок о 17.30. СК «Мотор Січ» 
Фото ГК ZTR, ГК «Мотор», С. Цукіло Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ





Источник