«Ми ще скажемо своє слово» - головний тренер «ZTR-Буревісник»

08:41 | 19 декабря 2015
В коментарі сайту Федерації гандболу України головний тренер «ZTR-Буревісника» В’ЯЧЕСЛАВ ДІДУШЕНКО розповів про те, ким з його підопічних цікавляться у першій команді клубу. В коментарі сайту Федерації гандболу України головний тренер «ZTR-Буревісника» В’ЯЧЕСЛАВ ДІДУШЕНКО розповів про те, ким з його підопічних цікавляться у першій команді клубу.  

В’ячеслав Дідушенко – головний тренер «ZTR-Буревісника»
Ви задоволені прогресом підопічних у поточному сезоні?
У нас є гравці, яких беруть на замітку у першій команді клубу. Наш правий крайній Кирило Корелов вже два місяці тренується у ZTR. І, гадаю, з січня, коли стануть можливі дозаявки, він на сто відсотків буде у першій команді. З нами він вже не тренується. Його повернули нам тільки перед виїздом на матч проти ЦСКА. Хоча по цій грі у мене є претензії до нього. Він не забив два важливих м’яча у хороших ситуаціях. Не виключений варіант, що у першій команді вже у січні побачимо нашого лівого півсереднього Максима Стрельникова. Хоча йому, напевне, ще зарано, проте це буде вирішувати керівництво клубу та головний тренер.       
В «ZTR-Буревіснику» два гравці 1996 року народження, троє 1997-го, а всі інші - 1998-го.  Хлопці у нас молоді, вони ростуть і до кінця чемпіонату ще мають додати у своїй грі. Гадаю, ми будемо чинити більш сильний опір  ЦСКА та ЗНТУ-ЗАБ. Ми ще скажемо своє слово у протистоянні з цими командами

Максим Стрельников (з м’ячем) забив 11 голів у матчі проти «Мотора»
Саме проти ЗНТУ-ЗАБ ви гратиме в наступному матчі – 23 грудня, а проти ЦСКА ви грали цієї середи на виїзді і поступились 29:35. Чи були шанси на позитивний результат?
У ЦСКА хлопці більш досвідчені, ніж у нас. Крім того ми не зовсім були готові грати проти такого активного захисту, який використовували кияни. Ми працюємо над цим, але у нас ще не все виходить. Хлопців навчили кидати, а обігрувати ще не дуже. Прибирати ж наших б’ючих - Стрельникова чи Щербака – не було сенсу, адже ми виховуємо гравців для першої команди. Тому нічого страшного. Нехай грають, набираються досвіду. Ми отримали хорошу гру проти сильного суперника. У нашому складі одні проявили себе, не боялися і десь переломили хід матчу. Інші ж навпаки ще тушуються. Той же Стрельников проявив себе, хоча він грав без замін і у другій половині вже втомився. Добре зіграв Володимир Килєвий, який побіг у другій половині. Владислав Залєвський допоміг нам. Немає претензій у мене до Вані Бурзака. Натомість болючою для нас залишається тема воротарів. Це не та гра, яка має бути. Сподівались, що Максим В'юнник діятиме більш впевнено. Ми не виграли, але нічого страшного в цьому немає. 

«ZTR-Буревісник» наразі посідає 4 місце в Суперлізі 
Всі фото – ztr-handball.com
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ


Источник