"У нас сильна молодь. Потрібно створити для неї умови" - президент ФГУ

17:11 | 21 декабря 2015
Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник після матчу ЦСКА -"Мотор" відповів на питання щодо рівня української чоловічої Суперліги. Президент Федерації гандболу України Андрій Мельник після матчу ЦСКА -"Мотор" відповів на питання щодо рівня української чоловічої Суперліги. 
 - Безперечно, на сьогодні неможна бути задоволеним рівнем нашого чемпіонату. При цьому все ж хочу подякувати всім клубам Суперліги, Вищої ліги. Незважаючи на труднощі у країні, вони знайшли можливість для виступів. Подякувати слід і керівництву клубів, і тренерам, зокрема і тим, які працюють в дитячо-юнацьких школах.
Так, радує "Мотор", який вийшов з групи в Лізі чемпіонів. Ця команда досягла великого прогресу. Нею слід пишатися. Конкуренцію чемпіону складає ЗТР. У Запоріжжі завжди була сильна школа. Щодо ЦСКА, то дуже приємно, що вдається зберегти гандбол у Києві. Тут також великі традиції і ми налаштовані їх підтримувати.  
Звичайно, засмучує рівень багатьох ігор чемпіонату. Гравці залишають Україну, переходять до інших чемпіонатів, приймають громадянство інших країн. Утримати їх сьогодні майже неможливо, але якщо говорити про песпективу, то у нас дуже сильна молодь. Тепер потрібно боротися за те, щоб кадети, юніори, молодь, які у нас сьогодні є, не уїжджали з країни. Створити для них належні умови - це одне з головних наших завдань.  
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 

Источник