Офіційно. Сергій Онуфірєнко залишить ПСЖ, але і надалі гратиме у Франції

08:57 | 22 декабря 2015
Український правий півсередній Сергій Онуфрієнко, який влітку перейшов з «Мотора» до французького суперклубу ПСЖ, після завершення сезону змінить місце роботи. Український правий півсередній Сергій Онуфрієнко, який влітку перейшов з «Мотора» до французького суперклубу ПСЖ, після завершення сезону змінить місце роботи. 
Офіційний сайт парижан повідомляє, що Онуфрієнко підписав дворічний команд з командою «ЕКС», що наразі посідає 11 місце елітного дивізіону поточного чемпіонату Франції.  До кінця сезону 30-річний запорізький вихованець і надалі гратиме за ПСЖ. 


«Парі Сен-Жермен» можна назвати найбільш зірковим гандбольним клубом світу. Онуфрієнко опинився в одній компанії з Нікола Карабатічем, Тьєррі Ом’є, Міккелем Хансеном, Даніелем Нарцисом, які в різні роки визнавались найкращими гравцями світу. Конкурентом українця за місцем в основі на позиції правого півсереднього є Ксав’є Бараше – олімпійський чемпіон, триразовий чемпіон світу, чемпіон Європи.   
У поточній Лізі чемпіонів ПСЖ провів 10 матчів. Онуфрієнко забивав в 4-х з них і всього настріляв 13 голів. Поки найбільш успішним для українця був матч сьомого туру проти німецького «Кіля», в якому Онуфрієнко закинув 7 м’ячів, став найрезультативнішим в команді, допоміг ПСЖ перемогти і зрештою був визнаний найкращим правим півсереднім туру Ліги чемпіонів


В чемпіонаті Франції Онуфрієнко від початку сезону зіграв за ПСЖ 13 матчів, в яких закинув 26 голів після 39 кидків (66.67 % влучності, в середньому по 2 голи за матч)
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник