Нова наставниця львівської "Галичанки" впровадила перші зміни

12:41 | 22 декабря 2015
Єлизавета Гілязетдінова, голкіпер львівської «Галичанки», розповіла про те, як змінився тренувальний процес після того, як команду очолила Тетяна Штефан. Єлизавета Гілязетдінова, голкіпер львівської «Галичанки», розповіла про те, як змінився тренувальний процес після того, як команду очолила Тетяна Штефан.
За словами воротаря, команда почала набагато більше працювати над фізичною підготовкою. "Розвиваємо швидкість, стрибучість. Багато бігаємо, виконуємо багато нових вправ. Змінилась розминка для голкіперів. Нам приділяється більша увага, отримуємо багато вправ.
У грі ми почали більше домовлятися із захистом, із блоками. Прислухаємося один до одного. Якщо раніше у нас такої взаємодії не вистачало, то тепер намагаємось діяти більш злагоджено та організовано", -- сказала Єлизавета, яку цитує офіційний сайт Федерації гандболу України.
"Ми йдемо у правильному напрямі, йдемо до чемпіонства, але, звичайно минуло ще не так багато часу, щоб усі зміни стали помітними. У колективі  хороший настрій. До кожної гри ми підходимо відповідально незалежно від суперника", -- додала голкіпер львівського клубу.
Останні матчі "Галичанка" проведе у Тернополі 25 і 26 грудня (17:30 і 10:30 відповідно) проти аутсайдера Суперліги -- "Економ-університету".
Нагадаємо, що до листопада наставником "Галичанки" був тренер Василь Козар.
lvivexpres.com
Источник