Україна поступилась Польщі і зіграє за третє місце турніру у Вроцлаві

00:26 | 29 декабря 2015
Збірна України зазнала поразки від збірної Польщі (19:29) у півфінальному поєдинку Різдвяного Кубка, що проходить у Вроцлаві. Збірна України зазнала поразки від збірної Польщі (19:29) у півфінальному поєдинку Різдвяного Кубка, що проходить у Вроцлаві. Наша команда грала без номінальних лінійних. Дмитро Тютюнник травмувався ще в Україні, а Роман Северин захворів вже безпосередньо перед початком турніру. Він не грав у півфіналі Кубка і також пропустить матч за третє місце, в якому збірна України 29 грудня зустрінеться з Іраном. 


У матчі проти Польщі українці завдяки вдалому відрізку скоротили на 21-й хвилині своє відставання до мінімуму (10:11), але після цього підопічні Віталія Андронова не могли забити упродовж більше ніж 20 хвилин поспіль. Відрив, у який за цей час пішли господарі, став вирішальним. Наприкінці поєдинку серію з трьох голів поспіль видав Олександр Тільте, що дозволило йому стати найкращим снайпером нашої команди. Всього у Тільте 4 точних кидки. 

Пізніше читайте на сайті ФГУ коментар головного тренера збірної України Віталія Андронова.
Різдвяний турнір. Вроцлав (Польща)  28 грудня. 1/2 фіналу   Чехія  - Іран 38:32. ПОЛЬЩА - УКРАЇНА 29:19 (15:10). 
УКРАЇНА: Тільте - 4, Жуков - 3, Садовий - 3, Денисов - 3, Акименко - 2, Ганчев - 1, Карамишев -1, Маньковський -1, Чичикало - 1, Басараб, Константинов, Клюйко. Воротарі: Чуприна, Бражник.
29 ГРУДНЯ  Матч за третє місце. УКРАЇНА - Іран (Початок 18.30) Фінал. Польща-Чехія (21.00)
Сергій Цукіло ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник