«Ми бились у захисті, проте у нас не зіграв напад» - головний тренер збірної України

09:00 | 29 декабря 2015
Головний тренер збірної України Віталій Андронов прокоментував гру команди у поєдинку проти збірної Польщі (19:29) у півфіналі Різдвяного Кубку у Вроцлаві та поділився очікуваннями від матчу за третє місце проти Ірану. Головний тренер збірної України Віталій Андронов прокоментував гру команди у поєдинку проти збірної Польщі (19:29) у півфіналі Різдвяного Кубку у Вроцлаві та поділився очікуваннями від матчу за третє місце проти Ірану.

Віталій Андронов, головний тренер збірної України 
«Ми зустрічались з одним з лідерів світового гандболу, який до того ж грав вдома. Гра вийшла неоднозначною. Наша команда билась. В захисті зіграли непогано. Так, 29 пропущених м’ячів це багато, проте це були необов’язкові голи, які ми отримали у відрив. Натомість у нас виходив стаціонарний захист. Ми пробували стати 5-1 - не вийшло, і ми швидко перебудувались на 6-0, і так і продовжували. 
Перші 20 хвилин були рівними, ми поступались тільки в один м’яч, але в кінці першого тайму стався провал, який продовжився на початку другої половини. У нас не зіграв напад. Центральні гравці не виконали свої обов’язки по організації гри в атаці. До того ж у нас знову випали праві півсередні.   У захисті ми боролися, проте в нападі у нас проблеми. Довгий час ми не могли забити. Кидали в блок, втрачали м’яч, після чого суперники робили швидкий перехід та забивали легкі голи. 
Ми грали цей матч без лінійного. Северин захворів і в лінії грали Маньковський, Жуков.
Северин може зіграти у матчі за третє місце? 
Нажаль, ні. У нього висока температура.  
Яким буде налаштування команди на матч проти Ірану?
Нам обов’язково потрібно перемагати Іран, щоб відчути, що ми вміємо грати у гандбол. Впевнений, що хлопці серйозно налаштуються. Суперник непростий. Подивимося, як ми відновимося після першого матчу. 

Станіслав Жуков у матчі проти Польщі закинув три м’ячі  
Різдвяний турнір. Вроцлав (Польща)  28 грудня. 1/2 фіналу   Чехія  - Іран 38:32.
ПОЛЬЩА - УКРАЇНА 29:19 (15:10)
УКРАЇНА: Тільте - 4, Жуков - 3, Садовий - 3, Денисов - 3, Акименко - 2, Ганчев - 1, Карамишев -1, Маньковський -1, Чичикало - 1, Басараб, Константинов, Клюйко. Воротарі: Чуприна, Бражник.
29 ГРУДНЯ  Матч за третє місце. УКРАЇНА - Іран (Початок 18.30) Фінал. Польща-Чехія (21.00)
Фото  - Zwi
Источник