«Потрібно перемагати у наступних матчах відбору до ЧС» - Євген Константинов

08:11 | 04 января 2016
Третього січня чоловіча збірна України зібралась на олімпійській базі в Конча-Заспі для підготовки до серії з чотирьох заключних матчів (7-17 січня) у відборі до чемпіонату світу-2017. Третього січня чоловіча збірна України зібралась на олімпійській базі в Конча-Заспі для підготовки до серії з чотирьох заключних матчів (7-17 січня) у відборі до чемпіонату світу-2017. Про перший день тренувань сайту ФГУ розповів лівий крайній збірної ЄВГЕН КОНСТАНТИНОВ.
«У неділю було одне тренування – вечірнє. Розім’ялись з м’ячем і зробили вправи у тренажерній залі. Вже з понеділка почнемо напрацьовувати тактику. Тоді ж команда збереться у повному складі. Зокрема під’їде Саша Шевельов. Він додасть збірній впевненості, і в захисті і в нападі. Саша – досвідчений гравець. Також вже одужав і тренується Роман Северин. Свій власний стан оцінюю як нормальний, спина вже не турбує. 
Кожен у збірній вже проаналізував помилки, яких ми припустились у матчі проти Ірану (контрольний поєдинок). На цій поразці не будемо зациклюватися. Потрібно рухатися далі, перемагати у матчах відбору до чемпіонату світу. 
Проти греків раніше мені грати не доводилося, але думаю, що ця команда гратиме у швидкий гандбол».      



Останні матчі кваліфікаційного турніру до чемпіонату світу-2017   
7 січня УКРАЇНА — Греція (Київ. Палац спорту. Початок о 17.00);   10 січня Греція — УКРАЇНА;    14 січня УКРАЇНА — Кіпр (Київ. Палац спорту. Початок о 17.00);   17 січня Латвія — УКРАЇНА.   
Після 2-х турів в нашій кваліфікаційній групі з 4-ма очками лідирує Латвія. Україна — на 2-му місці (2 очки, 1 перемога та одна поразка). Тільки переможець групи вийде в плей-офф і в червні 2016-го року зіграє за путівку на чемпіонат світу 2017.    СЕРГІЙ ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ

Источник