«На перший план вийдуть бійцівські якості». Сьогодні Україна спробує взяти реванш у Греції у відборі до ЧС

08:11 | 10 января 2016
У неділю 10 січня в Салоніках о 15. У неділю 10 січня в Салоніках о 15.00 за київським часом розпочнеться матч Греція-Україна у кваліфікаційному турнірі до чемпіонату світу-2017. У київському матчі суперників у четвер 7 січня виграли греки (27:25). Шансів на вихід з групи в українців залишається небагато й аби зберегти їх потрібно неодмінно перемагати в Салоніках. Після вечірнього тренування в Греції менш ніж за добу до гри головний тренер збірної України ВІТАЛІЙ АНДРОНОВ відповів на кілька питань сайту ФГУ. 
Чи зіграють цього разу Карамишев, Клюйко та Чичикало, яких не було в київському матчі проти греків? 
Карамишева знову не буде, Чичикало готовий грати, а по Клюйко ще невідомо. У нього травма, проте лікарі роблять все можливе. В іншому состав буде тим же, що і на матчі в Києві.
Як готувалися до другого матчу проти Греції?
Зробили перегляд київського матчу, розібрали гру, побачили всі свої помилки. Будемо грати. Наші головні суперники – це ми самі. Зараз на перший план вийдуть бійцівські якості, характер. Ми спробуємо дещо змінити захист. Це також буде 6-0, але дещо в іншому виконанні. З боку ж греків, на мій погляд, навряд чи щось зміниться. 
Як пройшло вечірнє тренування у Салоніках?    Займались півтори години. Дали гравцям навантаження. Після дороги потрібно було розбігатись, добре пропотіти. Відпрацьовували гру у захисті та нападі.            До кінця групового турніру ще три тури. До плей-офф вийде лише переможець квартету. Аби стати першою, збірна України має виграти всі останні матчі з потрібною різницею в рахунку та сподіватись, що Латвія в 5-му турі на виїзді програє грекам.
4 тур. 10 січня Греція — УКРАЇНА; Латвія – Кіпр.  5 тур. 13 січня Греція – Латвія; 14 січня УКРАЇНА — Кіпр. 6 тур. 17 січня Латвія — УКРАЇНА, Кіпр - Греція.       
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник