«Буде важко, але ми не зламаємось». ЦСКА готується до битви із ЗНТУ-ЗАБ

14:26 | 29 января 2016
Одним з найбільш захоплюючих у вітчизняній Суперлізи є протистояння ЦСКА та ЗНТУ-ЗАБ у боротьбі за бронзу. Одним з найбільш захоплюючих у вітчизняній Суперлізи є протистояння ЦСКА та ЗНТУ-ЗАБ у боротьбі за бронзу. В двох перших очних поєдинках цього сезону виграли кияни. 1 лютого в Запоріжжі відбудеться третій матч принципових суперників. Один з лідерів ЦСКА АНДРІЙ БАСАРАБ розповів сайту ФГУ про налаштування команди на гру проти ЗНТУ-ЗАБ, а також поділився враженнями від своїх матчів за національну збірну у відборі до ЧС-2017.     

АНДРІЙ БАСАРАБ – гравець ЦСКА та збірної України. Фото Меdia Team 
Про принциповий матч проти ЗНТУ-ЗАБ 
«У ЗНТУ-ЗАБ сильна команда, у них хороші виконавці, проте ми хочемо здобути перемогу і готові це зробити. Це буде дуже цікавий поєдинок. Впевнений, запоріжці надзвичайно жорстко гратимуть у захисті, нам буде важко, проте ми не зламаємося.  Навіть якщо у нас не гратиме Дмитро Тютюнник, ми будемо битись за перемогу, іншого виходу у нас немає. Ми хочемо виграти та зайняти як мінімум третє місце в чемпіонаті». 

Фото С. Цукіло 
Про свій дебют у збірній 
«Мені дуже сподобалось у збірній, стосунки всередині колективу дужне хороші. Я сильно хвилювався, коли мені довірили вийти у домашньому матчі проти Греції. Грати не страшно, але відчуваєш велику відповідальність. Не все виходило, можна було зіграти краще. У виїзному матчі з греками я зіграв лише хвилину, натомість у київському поєдинку проти Кіпру провів на майданчику весь другий тайм. Гра заключного туру – проти Латвії – стала найкращою для мене в нападі, я віддав всі сили на сто відсотків. Раніше, коли я починав, я грав на позиції крайнього, проте  зараз мені вже більш звично виконувати роль півсереднього і в нападі, і в захисті. Незважаючи не невдалий виступ збірної, вважаю наша команда може мати велике майбутнє. У нас молоді хлопці, амбіційні та старанні».
ЧЕМПІОНАТ УКРАЇНИ. Суперліга 
30 січня. "ЗТР-Буревісник" - ZTR (ПС ЗТР, Початок - 11.00) 1 лютого. ЗНТУ-ЗАБ - ЦСКА (ПС ЗАБ, Початок - 16.30) 2 лютого. ZTR – ЦСКА
Турнірна таблиця

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ  
Источник