«Фінал ЧЄ показав, що результат передусім забезпечує захист» - головний тренер «Спартака»

11:26 | 03 февраля 2016
«Вмінню захищатись потрібно вчити з дитинства» - головний Спартар  Фінал ЧЄ показав, що результат передусім залежить від захисту». «Вмінню захищатись потрібно вчити з дитинства» - головний Спартар  Фінал ЧЄ показав, що результат передусім залежить від захисту». 
Головний тренер «Спартака» Майя Карбунар в коментарі сайту Федерації гандболу розповіла про підготовку команди до лютневих матчів Суперліги.   
«В лютому прийматимемо «Економ-Універ» та «Дніпрянку»
«Після канікул ми повернулись 11 січня і відтоді тренуємося в залі Київського спортивного ліцею-інтернату. Найближчі матчі Суперліги проведемо 19-20 лютого в Броварах проти «Економ-Універу», а 26-27 також  в Броварах прийматимемо «Дніпрянку». У нас всі на місці. Альона Рудько дещо прихворіла після зборів у молодіжній збірній, але, сподіваюсь,  це не більше ніж застуда. 
«Фінал чемпіонату Європи показав, що захист робить результат»
Тренуємося, а також проводимо спаринги із командою КСЛІ дівчат 1999-2000 років народження, які готується до матчів дитячої ліги. В першу чергу працюємо над обороною. Фінал чемпіонату Європи у Польщі показав, що результат в сучасному гандболі забезпечує передусім захист. Вмінню оборонятись потрібно вчити з дитинства, хоча, звісно, всі більше хочуть забивати. 

«Нам бракує стабільності»
В першій частині ми додавали від матчу до матчу, але нам все ж не бракувало стабільності. Коли її немає, у дівчат з’являється невпевненість. Рецепт тут один: потрібно більше грати. Чим більше ігрової практики, тим кращим є розуміння гри.
Про участь у зборах молодіжної збірної України Альони Рудько
Нам телефонував головний тренер молодіжної збірної Борис Милославський. Він дуже задоволений грою Альони і в захисті, і в нападі. Вона справжній боєць, бажання грати у неї величезне. 

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник