«Важливо, що ми боролись з першої і до останньої хвилини» – тренер «Галичанки»

09:56 | 07 февраля 2016
Тренер «Галичанки» ТЕТЯНА ШТЕФАН розповіла сайту Федерації гандболу про підсумки виїзду львівської команди до Білорусі. Тренер «Галичанки» ТЕТЯНА ШТЕФАН розповіла сайту Федерації гандболу про підсумки виїзду львівської команди до Білорусі. «Галичанка» провела два контрольні матчі проти лідера білоруського чемпіонату БНТУ-белАЗ. 
Контрольні матчі  4 лютого. БНТУ-БелАЗ (Білорусь) – «Галичанка» (Україна) 39:39 (18:19) 5 лютого. БНТУ-БелАЗ (Білорусь) – «Галичанка» (Україна) 28:27 (14:11)
«Дуже добре, що вдалось зіграти в таких матчах, – відзначила в у своєму коментарі ТЕТЯНА ШТЕФАН. - У нас був сильний суперник. У БНТУ-БелАЗ близька 8 гравців мають зріст під 190 сантиметрів. Вони старші за нас. У них чимало гандболісток під 30 років. Перша гра була дуже захоплюючою. Кожної хвилини команди демонстрували цікаві комбінації. Ми боролися до кінця, відпрацювали те, що нам було потрібно і зрештою досягли хорошого результату. Другий матч ми вже краще провели в захисті, пропустили менше голів, ніж в першому поєдинку. Більше часу отримала молодь. 

Не можу виділити жодного з гравців нашої команди тому, що всі зіграли добре. Головне, що команда боролась до кінця. Це дуже важливо для мене. У тебе може не піти гра, це може бути не твій день, але ти завжди маєш виявляти характер, прагнення до  боротьби з першої і до останньої хвилини. В матчах проти БНТУ-БелАЗ нам це вдалось. 
Білоруси теж залишились дуже задоволеними цими поєдинками. Наші команди виявились хорошими конкурентами. Тепер вони сподіваються приїхати на ігри до нас. Будемо і надалі ділитися досвідом. 

Далі у «Галичанки» за календарем матчі Суперліги вдома проти «Дніпрянки» 19-20 лютого. Перед цим, можливо, також проведемо виїзні ігри чемпіонату проти «Карпат». 
Фото – bntubelaz.by Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник