I Всеукраїнський турнір з гандболу пам'яті тренера Михаїла Олексієвича Завального

12:11 | 09 февраля 2016
З 6 по 7 лютого в місті Суми пройшов І Всеукраїнський турнір з гандболу пам'яті тренера Михаїла Олексієвича Завального серед чоловічих команд ветеранів. З 6 по 7 лютого в місті Суми пройшов І Всеукраїнський турнір з гандболу пам'яті тренера Михаїла Олексієвича Завального серед чоловічих команд ветеранів. В турнірі прийняло участь 4 приїжджих команди Харків, ГК «Кривий Ріг», ГК «Легіон ХХІ», ГК «Конотоп» та 2 сумські команди ГК «Ін-Тайм» та ГК «Союз». Команди були розподілені на дві групи по три в кожній. Нашій команді після жеребкування попала у групу до Криворожан та ГК «Союз». Першою для харків’ян була гра з ГК «Кривий РІг». З початку і до самого кінця гри команди грали у гойдалки, що в результаті привело до нічиєї, 11:11. 

У другій зустрічі харків’яни вийшли на майданчик проти господарів турніру, команди «Союз». Так як сумчани програли Кривому Рогу в три м’ячі, то команді Харкова, щоб вийти до фіналу, потрібна була перемога мінімум у чотири м’ячі. Перша половина гри закінчилась з перевагою в два м’ячі на користь харків’ян. Зробивши вірні виводи, наша команда вийшла на другу половину гри з наміром збільшити розрив. Неперевершена гра воротаря Харків’ян, Єльцова Андрія, допомогла достигнути поставленої цілі .Кінцевий  рахунок 6:15 на користь Харкова. 

Таким чином Харків’яни вийшли до фіналу, де їх чекала команда «Легіон ХХІ». Гра розпочалась на рівних, команди відповідали влучними кидками на кидки опонентів. Але в середні першого тайму харків’яни зупинилися, що дозволило киянам пітиу відрив. В другій половині гри ні чого не змінилося, кияни закидували, а харків’яни ні. Фінальний рахунок 7:15 і перший кубок поїхав до Києва. 
І місце ГК «Легіон ХХІ» Київ  ІІ Харків  ІІІ ГК «Ін - тайм» Суми  ІV ГК «Кривий Ріг»  V ГК «Конотоп»  V ГК «Союз» Суми

slobodahandball.de
Источник