В Ужгороді змагалися юні гандболісти

14:26 | 09 февраля 2016
СК «Юність» прийняв поєдинки Першості області з гандболу серед юнаків 2002-2003 рр. СК «Юність» прийняв поєдинки Першості області з гандболу серед юнаків 2002-2003 рр.н. Усього участь у турнірі взяли 5 команд. Абсолютними аутсайдерами змагань були гандболісти Берегівського району, котрі не продемонстрували комбінаційну гру та жагу до перемоги і в підсумку поступилися в усіх поєдинках із загальною різницею м’ячів 8-37.

Колектив ДЮСШ «Хуст-Нарцис» також не вражав. Поступившись у майстерності претендентам на перемогу та не створивши потужного супротиву, він зазнав трьох поразок, здобув одну перемогу над ДЮСШ «Берегівський р-н» 8:2 і розташувався на четвертій сходинці. 


У гонку за чемпіонство ОДЮСШ «Спартак» втрутитися не зміг, попри перемоги над брегівськими та командою «Хуст-Нарцис». «Спартаківці» намагалися нав’язати боротьбу головним фаворитам змагань, однак на фінальний штурм їх не вистачило, і в підсумку дві поразки. Ужгородські та перечинські гандболісти йшли нога в ногу. Господарі змагань громили суперників упевненіше, але їхні головні конкуренти намагалися не відставати. Доля тріумфатора турніру визначалася в очному поєдинку, в якому не без труднощів ужгородці перемогли перечинських юнаків 10:9, таким чином ставши чемпіонами. ДЮСШ Перечин виявився другим, трійку призерів замкнула ОДЮСШ «Спартак». 
Олег МИКИТА karpatskijobjektiv.com
Источник