Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2000-2001 рр.н. пам’яті Почесного майстра спорту Володимира Богатікова

18:56 | 11 февраля 2016
У м. У м. Бровари на спортивному комплексі училища фізичної культури з 02 по 06 лютого 2016 року проходив 19 Всеукраїнський турнір з гандболу серед юнаків 2000-2001 р.р.н. присвячений пам’яті Почесного майстра спорту Володимира Богатікова. В змаганнях брали участь 6 команд. На превеликий жаль, у зв’язку з епідеміологічною обстановкою, не всі команди змогли взяти участь у змаганнях. Тож гостями турніру були спортсмени з Запоріжжя, Мелітополя та збірна команда Грузії. Команда «БВУФК-Будівельник» брала участь у змаганнях поза конкурсом. Юнаки училища виступали двома командами – 2000 та 2001 року народження.


Всі п’ять днів змагань пройшли у напруженій боротьбі. Безсумнівним лідером виявились учні училища. Команда юнаків БВУФК–1 (2000 р.н.) стала переможцями змагань. Втім, команди, які посіли друге, третє і четверте місце набрали однакову кількість очок. За кращою різницею забитих і пропущених голів на другу сходинку піднялись гості з Грузії. Третіми стали юнаки з Запоріжжя. Четвертими – хлопці з Мелітополя. Традиційно визначались кращі гравці кожної з команд-призерів та кращі за амплуа.


Серед вихованців БВУФК кращим воротарем турніру став Бойко Едуард, кращим лівим півсереднім став Коваленко Дмитро, кращим гравцем команди БВУФК-1 визнаний Маломан Віктор, яким були вручені пам’ятні призи і грамоти.
Результати турніру:  1 місце – команда БВУФК-1 ( 2000 р.н. ) – 8 очок  2 місце – збірна команда Грузії – 4 очки  3 місце – команда ЗТР м. Запоріжжя – 4 очки  4 місце – команда м. Мелітополь – 4 очки  5 місце – команда БВУФК-2 – 0 очок

bvufk.kiev.ua
 
Источник