«Дякую за характер». «Карпати» здобули вольову перемогу над «Галичанкою»

21:26 | 11 февраля 2016
В матчі між головними фаворитами жіночої Суперліги ужгородські «Карпати» вдома перемогли львівську «Галичанку» 26:25. В матчі між головними фаворитами жіночої Суперліги ужгородські «Карпати» вдома перемогли львівську «Галичанку» 26:25.  Перший тайм господарки програли 11:14, але зуміли перехопили лідерство в другій половині, в якій 8 голів закинула лідер «Карпат» Дар’я Кот. Всього на найкращого снайпера команди 12 влучних кидків. Це вже третій матч принципових суперників цього сезону і втретє перемогу здобувають «Карпати». 
Суперліга. 10 тур. 11 лютого  «КАРПАТИ» – «ГАЛИЧАНКА» 26:25 (11:14) «Карпати». Голи: Кот – 12, Каганець – 4, Компанієць – 4, Цубина – 2, Лезинська – 2, Лебедєва – 1, Мигович – 1. «Галичанка». Голи: Коновалова – 6, Туркало – 5, Маркевич – 3, Сабова – 3, Парандій – 2, Савчин - 2, Косміна – 1, Воловник – 1, Смолінг – 1, Сідлдецька – 1.   Судді: В. Рожков, А. Міщук. Делегат ФГУ - С. Шаль   
«Вирішальними стали характер та самовідданість наших гандболісток відзначив в коментарі сайту Федерації гандболу України головний тренер «Карпати» БОРИС ПЕТРОВСЬКИЙ. - У нас не було травмованих Кильч та Воронової, які в найкращому випадку повернуться лише восени. Втім дівчата впорались. У нас було 12 гравців,  в заявці, а у «Галичанки» 16. Отже вони мали більший вибір. В першому таймі ми зробили помилки, проте надалі переломили хід гри. Результат в гандболі робиться в останні 7-10 хвилин і я хочу подякувати дівчатам за те, що вони виявили характер. Окремо ж не хочу нікого виділяти». 
12 листопада в Ужгороді команди зустрінуться знову. Гра у палаці спорту «Юність» почнеться об 11.00.
ТУРНІРНА ТАБЛИЦЯ 
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник