«Ми змінили захист і понеслись». Тренер «Галичанки» про перемогу над «Карпатами»

09:11 | 13 февраля 2016
Тренер «Галичанки» ТЕТЯНА ШТЕФАН після важкої та емоційної перемоги в гостях над «Карпатами» (25:20) в другому матчі 10 туру Суперліги дала коментар сайту Федерації гандболу України. Тренер «Галичанки» ТЕТЯНА ШТЕФАН після важкої та емоційної перемоги в гостях над «Карпатами» (25:20) в другому матчі 10 туру Суперліги дала коментар сайту Федерації гандболу України.   
«Не буду приховувати, відразу після поразки в першому матчі нам було психологічно важко. Проте ми зібралися командою, подумали, подивилися матч і вирішили, як провести другий поєдинок. Він теж був складним. Ми програвали в першому таймі 6:11, я змінила захисну схему на 5-1 і після цього ми понеслись. Виграли передусім завдяки захисту.   
В першому матчі ми не впорались із Дариною Кот. Вона провідний гравець «Карпати». В другій грі ми зробили акцент на ній, брали її персонально. У нас в нападі добре зіграла задня лінія – Наталія Туркало, Леся Смолінг, Наталія Савчин. Натомість крайні, які краще виглядали в першому матчі, цього разу не реалізували чимало моментів. 
Відзначу, що обидва матчі були надзвичайно цікавими,захоплюючими. Ігри пройшли на емоціях. «Карпати» - молодці, відчайдушно боролись у захисті. Після гри всі казали: «Побільше б таких ігор».
Ця перемога матиме велике психологічне значення для нас. Нам потрібно наздоганяти «Карпати». 
Суперліга. 10 тур. 12 лютого  «КАРПАТИ» – «ГАЛИЧАНКА» 20:25 (11:11) 
«Карпати». Кот - 5 голів, Каганець - 5, Компанієць - 3, Лезинська – 3, Мигович – 2, Косик - 1, Цубина – 1, Лебедєва, Мелекесцова, Готра, Чундак, Гичка, Шмітко, Петровська, Яблонска, Воронько.  «Галичанка». Смолінг – 7, Туркало – 4, Савчин — 4, Коновалова – 3, Баранович — 2, Воловник – 2, Сідлецька – 1, Маркевич – 1, Сабова – 1, Парандій,  Косміна,   Дорожівська,  Гладун, Гілязетдінова, Стрюкова, Давидянц.   
Судді: В. Рожков, А. Міщук. Делегат ФГУ - С. Шаль  

Турнірна таблиця

19-20 лютого «Галичанка» в матчах Суперліги прийматиме «Дніпрянку». 
Фото – goloskarpat.info
Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ
Источник