Могли перемагати «Мотор» - гравець ZTR

21:41 | 14 февраля 2016
Один з лідерів ZTR  - АНДРІЙ АКИМЕНКО - після поразки від «Мотора» (31:34) в матчі Суперліги дав коментар сайту Федерації гандболу України. Один з лідерів ZTR  - АНДРІЙ АКИМЕНКО - після поразки від «Мотора» (31:34) в матчі Суперліги дав коментар сайту Федерації гандболу України. 
«Перші 5-ть хвилин матчу ми провалили, потім заспокоїлись, зібрались та вирівняли гру, однак за рахунку 11:11 і до кінця тайму у знову стався провал: ми помилялись в захисті, втрачали м’яч у нападі. Не знаю з чим це пов’язано. Натомість в другій половині ми почали більш жорстко грати в захисті. Оборонялись з виходами, грали до кінця, бились, суперники припинили кидати здалеку. Ми скоротили відставання і ми могли вигравати цей матч. Звичайно, фізично було важко. Євген Константинов по ходу матчу зазнав травми, червону картку отримав Олександр Тільте і ми грали вже без замін.
Так, ZTR залишили чотири гравці, але ніхто не збирався здаватися «Мотору». Будемо битися із ними і в наступному матчі. У нас ще є шанс зачепитися за чемпіонство».
ZTR (Запоріжжя) – «МОТОР» (Запоріжжя) – 31:34 (11:17). Суперліга. 14 лютого. Запоріжжя, ПС ЗТР, 777 глядачів Судді: Т. Ракітіна та І. Ткачук (Київ). Делегат ФГУ: Д. Стегура (Берегово). ZTR: Умовіст (20%), Крючков (23%); Тільте -10 голів, Ганчев - 8, Гончаров Роман - 5, Северин - 3, Акименко - 2, Артеменко - 2, Ісанчук - 1, Константинов, Стрельников. Головний тренер Віталій Нат. МОТОР: Комок (39%), Кошевий; Шельменко - 8, Малашинскас -6, Кубатко - 6, Жуков - 3, Бурка - 3, Калараш - 3, Пуховський - 2, Денисов - 1, Дорощук - 1, Куриленко - 1, Жук - 1, Донцов (н/г), Сорока (н/г). Головний тренер Микола Степанець. Семиметрові: 2/2 – 2/4 . Штрафний час:  6 (у Тільте червона карта ) – 6          21 лютого ZTR та «Мотор» зустрінуться знову. Поєдинок також пройде на майданчику спорткомплексу ЗТР. Початок гри о 16.00.      
Сергій ЦУКІЛО   ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ  
Источник