Відкритий чемпіонат міста Харкова

17:26 | 15 февраля 2016
12-14 лютого в місті Харкові відбувся ІІІ-традиційний турнір Відкритий чемпіонат міста Харкова з гандболу серед юнаків 2003-2004 р. 12-14 лютого в місті Харкові відбувся ІІІ-традиційний турнір Відкритий чемпіонат міста Харкова з гандболу серед юнаків 2003-2004 р.н.. Свято дитячого гандболу проходило на базі ХНПУ ім. Г.С. Сковороди, участь в турнірі прийняло 5 команд: КДЮСШ№3-1 м. Харків (2003 рік народження); КДЮСШ№3 - 2 м. Харків (2004 і молодше) ; СДЮШОР місто Зіньків Полтавська область і вперше в турнірі приймали участь команди із Запоріжжя ЗТР-1 і ЗТР-2.


Всі ігри були цікаві і дуже запеклі, але після першого дня вже було зрозуміло, що ЗТР-2 і Харків-2 будуть набиратися ігрової практики і не зможуть втрутитися в суперечку за призові позиції, а 3 інші команди були настроєні рішуче і уже в перший день гра між командами ЗТР-1 і СДЮШОР м. Зіньків показала, що хлопці з Полтавщини є фаворитами турніру і легко перемогли запоріжців з рахунком 35:17. В другий день всі чекали гри між першими командами Харкова і Запоріжжя, перемога в цьому матчі гарантувала як мінімум срібні медалі, але з перших хвилин Харків пішов вперед і вже на 10 хв першого тайму рахунок був 6-1, і було зрозуміло, що господарі ,які своїми "габаритами" були більш потужні, вже не віддадуть перемоги. 


Фінальна сирена зафіксувала перемогу господарів 24:11. В останній день було цікаво спостерігати за граю ЗТР-1 і КДЮСШ№3-2, в якій друга команда Харкова в першому таймі змогла нав’язати боротьбу іменитому супернику, показав характер і волю до перемоги, але другий тайм в чисту і спокійно виграли запоріжці із перемогою 31-12, забезпечивши собі бронзові медалі турніру. Остання гра була грою за чемпіонство, зіньківчани до неї підійшли із впевненими і легкими перемогами по турніру, а от перша команда Харкова хотіла золоті медалі залишити вдома. Настрій був тільки на перемогу у кожної команди, але Зіньків є Зіньків, і не даремно це містечко називають маленькою столицею українського гандболу. Юні гандболісти з Полтавщини показали хороший гандбол і досить впевнено перемогли харків’ян з рахунком 19:11. Турніра таблиця набула такого малюнку:
1.СДЮШОР м. Зіньків 2. КДЮСШ№-3 1 м. Харків 3. ЗТР-1 м. Запоріжжя 4. ЗТР-2 м. Запоріжжя 5. КДЮСШ№3 -2 м.Харків
Від ФГХО хотілось би подякувати Чуприні О.І. за гостинність, нашим суддям за відповідальність, фотографу за красоту і віце-президенту ФГХО Мірзалієву Т.М. за прекрасні нагороди. Любіть гандбол.

Автор: Юрій Андрусенко slobodahandball.de
Источник