Віталій Надич: "Дніпрянка" налаштована у Львові перемогти "Галичанку"

17:42 | 17 февраля 2016
19 та 20 лютого «Галичанка» у Львові зіграє проти херсонської «Дніпрянки» у двох матчах  9-го туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги. 19 та 20 лютого «Галичанка» у Львові зіграє проти херсонської «Дніпрянки» у двох матчах  9-го туру чемпіонату України жіночої гандбольної Суперліги. Як повідомив нам другий наставник молодіжної збірної команди України Віталій Надич, який допомагає Тетяні Штефан тренувати «Галичанку», херсонки їдуть до Львова за перемогою.
- «Дніпрянка» зараз перебуває у хорошому стані. А перша поразка «галичанок» від «Карпат» в нещодавній грі в рамках перенесеного 10-го туру чемпіонату України дала надію херсонській команді. Надію на те, що можуть боротися з «Галичанкою». Я бачив тренування «Дніпрянки», адже щойно повернувся з Херсону. Вони в цілковитій бойовій готовності, уся команда у повному складі, ніхто не випав з неї.  Крім того, нещодавно провели дві хороші контрольні гри з молодіжною збірною командою України (U-20), що також їм на руку. Ті дівчата їдуть до Львова за перемогою – це вони самі казали. Сподіваємось, що то буде не так, але «Дніпрянка» на сьогоднішній день дійсно добре підготовлена по всім параметрам -  і фізично, і функціонально, і технічно.
- Віталію, а що Ви робили у Херсоні?
- Я також працюю вчителем гандболу у Львівському училищі фізичної культури (ЛУФК). Гандболістки ЛУФК у Херсоні грали третій тур чемпіонату України серед дівчат 2001-2002 років народження. Здобули п’ять перемог у п’яти іграх. З початку чемпіонату ми йдемо на першому місці, не знаючи поразок. 11 березня у Броварах відбудеться фінал, де зіграємо шість матчів. Намагатимемось підтвердити своє чемпіонство і своє місце у гандболі. Я завжди повторюю своїм вихованкам: наше місце в українському гандболі лише перше!  Хочу цих дівчат виховати справжніми лідерками, гартую нову зміну для «Галичанки».
- Успіхів вам у цьому. Дякую за розмову.
- І вам дякую. Запрошую усіх бажаючих на ігри «Галичанки», які відбудуться у п’ятницю, 19 лютого, о 18:00 і в суботу, 20 лютого, о 11:00 у львівському палаці спорту «Галичина», що на вул. Керченська, 8
galsports.com
Источник