«Дніпрянка» таких помилок нам не вибачить» - тренер «Спартака»

08:56 | 21 февраля 2016
Головний тренер київського «Спартака» МАЙЯ КАРБУНАР в інтерв’ю сайту Федерації гандболу України прокоментувала перемоги своєї команди в Броварах над тернопільським «Економунівером» (35:27 та 32:27), а також поділилась очікуваннями від важливих поєдинків проти «Дніпрянки». Головний тренер київського «Спартака» МАЙЯ КАРБУНАР в інтерв’ю сайту Федерації гандболу України прокоментувала перемоги своєї команди в Броварах над тернопільським «Економунівером» (35:27 та 32:27), а також поділилась очікуваннями від важливих поєдинків проти «Дніпрянки».      Майя Карбунар, головний тренер ГК «Спартак»:
«У нас були спади у грі»
«Ми не грали півтора місяці і це відразу далося взнаки. В матчах проти «Економуніверу» у нас було чимало спадів. Часом ми діяли добре, забивали по кілька голів поспіль, проте потім губились у грі. Нам бракувало потрібної чіткості. Так у другому матчі ми повели 4:0, потім пропустили три м’ячі поспіль і зрештою програли перший тайм 13:15. Добре,що дівчата зуміли зібратись після перерви та здобути перемогти в поєдинку. 
«Альона Рудько за два матчі закинула 21 м’яч»
У «Економунівера» непогано зіграла голкіпер  Іванна Гунько, яка також виступає у молодіжній збірній. Через неї ми не використали чимало моментів. Відзначу і нашого воротаря. В першій грі та в першому таймі другого матчу у нас ворота захищала одинадцятикласниця Даша Тарасенко. Великих претензій до неї немає. Коли вона втомилась у другому матчі, її замінила Оля Михайленко. По 11 голів за «Спартак» в першій грі закинули Альона Рудько та Ганна Козаєва, в повторному матчі у Рудько 10 м’ячів, у Козаєвої 9. Також вдало зіграла Влада Рибкіна. Вона ліва крайня, але ми вже пробуємо її і на позиції лівої півсередньої. Вже у тренуваннях було помітно, що вона додає у свої грі. У неї 7 голів в першій грі і ще 5 у другій. Також набирає форму Вікторія Харламова, яка проявила себе і в захисті, і в обороні.

Альона Рудько – найкращий снайпер «Спартака»

«Дніпрянка» таких помилок нам не вибачить»
Попереду у нас дуже складні матчі проти «Дніпрянки» 25 та 26 лютого в Броварах. Суперниці будуть налаштовуватись на перемогу, але і ми не збираємось втрачати свій шанс. Наразі в турнірній таблиці від «Дніпрянки» ми відстаємо саме на 4 очки. Будемо налаштовуватись, боротися. У них досвідчені гандболістки, команда добре біжить, б’ється до кінця. З ними неможна повторювати помилок, яких ми припускались у грі проти «Економунівера». Якщо ми відпустимо «Дніпряняку»,то наздогнати буде вже вкрай складно. 
Суперліга. 19 та 20 лютого  «Спартак» - «Економунівер» 35:27 та 32:27 «Галичанка» - «Дніпрянка» 32:21 та 31:22
Турнірна таблиця 

Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ    
Источник