«Перемагати «Мотор» можна. Головне вірити в себе» - тренер ZTR

09:11 | 21 февраля 2016
Головний тренер ZTR ВІТАЛІЙ НАТ в коментарі сайту Федерації гандболу України поділився своїми думками щодо матчу 21 лютого проти «Мотора» в Суперлізі. Головний тренер ZTR ВІТАЛІЙ НАТ в коментарі сайту Федерації гандболу України поділився своїми думками щодо матчу 21 лютого проти «Мотора» в Суперлізі.
Чи будуть зміни у складі ZTR у порівнянні із грою проти «Мотора», що відбулась минулої неділі?
Змін не буде. Ті, хто грали 14 лютого, гратимуть і цього разу. Важко передбачити яким буде матч. Сподіваюсь, для вболівальників він виявиться не менш цікавим ніж попередня наша зустріч з «Мотором». Ми зробимо все від нас залежне, щоб результат був позитивним для ZTR.
Попередню гру «Мотору» ви програли (31:34), проте перебіг другого тайму мав надати вашій команді впевненості у власних силах.    В кінці першої половини ми не впорались з емоціями, був провал. Потім ми поговорили в перерві і другий тайм показав, що з «Мотором» можна грати, у них можна вигравати. Головне, щоб гравці вірили в себе, щоб було переконання, що вони можуть перемогти. 

Олександр Тільте в матчі 14 лютого закинув «Мотору» 10 м’ячів. Готові до того, що цього разу суперник може зіграти проти нього більш щільно?
Все можливо. У «Мотора» хороші, досвідчені тренери і, напевне, вони зроблять свої висновки. Але якщо Тільте навіть візьмуть персонально, чи будуть якось інакше опікати, ми готові до будь-якого сценарію. Думаю, нічого надзвичайного «Мотор» не запропонує. Обидві команди надто добре знають одна одну. 
Матч Суперліги ZTR-«Мотор» пройде 21 лютого на арені «Запоріжалюмінбуд». Початок гри о 16.00
Турнірна таблиця


Сергій ЦУКІЛО ФЕДЕРАЦІЯ ГАНДБОЛУ УКРАЇНИ 
Источник